Rubensdating

Meer is mooi

Inloggen
Snel zoeken 
Uitgebreid zoeken »Succes verhalen

Wil jij ons ook laten weten dat je via Rubensdating een leuke vriendin of vriend hebt ontmoet?
Laat het ons weten en we gaan een leuk interview van je plaatsen! Mail ons op info@rubensdating.com.
Hieronder vindt u onze eerste interviews, heeft of kent u ook een succesverhaal? Laat het ons weten!

Deel de succesverhalen met andere:

Een succesverhaal. Die lees je wel op elke datingsite. Stiekem hoop je dan (althans dat deed ik) dat je daar ooit tussen zult staan.

Ik, een volslanke dame van 27, was nog niet eerder actief op internet wat dating betreft. Zou dit wel zin hebben vroeg ik me af? Je hoort verhalen over hoe zeer zo'n date kan tegenvallen. Dat iemand niet was wat je had verwacht. Persoonlijk dacht ik, dat ik voor de ander altijd zou tegenvallen. Want ik heb geen maat 36, zoals tig meiden op internet dat wel hebben. Dus waarom zouden ze dan voor mij gaan?

Wat bleek, er was een site speciaal voor meiden zoals ik. Na wat te googelen kwam ik bij Rubens terecht. Ik was koud 5 minuten aangemeld of werd al overspoeld met flirts. Dat had ik niet verwacht! Na wat berichtjes en flirts ging ik mailen met een leuke vent. Van het een kwam het ander en uiteindelijk heb ik met 2 verschillende mannen 1 of meerdere dates gehad. Toch werd het niets. Een tijdje had ik er genoeg van, tot ik in december 2010 dacht ik neem gewoon weer een maandje een abonnement en zie wel.

Enkele dagen later kwam er een nieuwe gozer op Rubens, van mijn leeftijd, jammer alleen dat hij wat ver weg woonde. Maar goed, wie niet waagt, wie niet wint, dus ik stuur een flirt. Vrij snel erna kreeg ik een flirt terug, en een berichtje en nog een berichtje. Na 2 dagen berichtjes over en weer kreeg ik de vraag of ik het leuk zou vinden om een dagje naar Amsterdam te komen. Poeh, das best snel dacht ik. Maar de vorige keer liep het stuk op hoge verwachtingen na weken van e-mails en foto's. Dat wilde ik koste wat kost voorkomen dit keer. Dus ik trok de stoute schoenen aan en bood aan dat weekend langs te komen.

De eerste date was erg gezellig. Er volgde een tweede, ook die was een succes. Ik kon het niet geloven, zo'n toffe gozer, die mij leuk vond! We hadden ons profiel op non-actief gezet en zagen elkaar steeds meer, ondanks de afstand van meer dan 100 km. Vanaf dat moment is het in sneltreinvaart gegaan. We zijn 7 maanden verder en super gelukkig samen. Het is de liefste man die ik ooit ontmoet heb, hij is attent, slim, grappig en heeft alles voor me over. En hij houd van me. Zoals ik ben. Hij zou me niet anders willen zien. Wat een verschil, wat een verademing, wat heerlijk!

Ook al lijkt 7 maanden kort, we hebben besloten samen te gaan wonen. De eerste spullen liggen al bij mij, en de rest komt komend weekend. Volgende week rond deze tijd zitten we samen op de bank. We houden van elkaar en zouden elkaar niet meer willen missen. Uit de grond van mijn hart kan ik zeggen dat ik nog nooit zo gelukkig ben geweest. Allemaal dankzij deze site. Dat zullen we nooit vergeten. Als je dit leest, hopend op het feit dat je zelf het volgende verhaal mag schrijven, onthoud dan dit. De enige manier om dit te bereiken is door wat te doen. Dus meld je aan en zoek actief! Wacht niet af…

Liefs Vpk en Xkcd


Ik ben een belgische meid van 33...

Twee jaar geleden heb ik me met veel argwaan op deze datingsite aangemeld. Waarom argwaan... wel daar deze site toch specifieert naar vollere rondingen had ik een beetje het gevoel dat ik hier op diverse mannen zou stoten met andere bedoelingen. Maar wat heb ik me vergist !!!

Na enkele maanden heb ik hier de liefde van mijn leven gevonden. Nooit mogen dromen dat ik hier mijn 'veeleisende' pakket zou vinden.
Ik had al een beetje de hoop op gegeven... ik had het gevoel dat niemand me zou nemen hoe ik ben... 'rond'. Dit ook omdat je bij het contact met mannen op alle andere datingsites na het tweede zinnetje al gevraagd wordt wat je 'maten' zijn.
De mannen waar ik dan op val zijn dan weer het type dat enkel oog hebben voor vrouwen die twee keer in mijn broek passen.

Maar wat bleek... hier op Rubensdating ben ik hem dan toch tegen het lijf gelopen, had hem weliswaar 2x aangesproken alvorens hij mij had opgemerkt !
Maar dat is hem inmiddels al vergeven. :-)

Toen ik hem voor het eerst zag in levende lijve dacht ik al bij mezelf 'meid dit is geen spek voor je bek'.
Vooral omdat ik het nog altijd niet kon geloven dat hij mijn rondingen wel sexy zou vinden. Al zat hij hier op deze site toch kon ik die gedachten niet plaatsen, heel gek.
Diezelfde avond heeft hij me gezoend. Ik herinner me niets meer van die zoen enkel de gedachten van 'dit kan niet dat hij mij leuk vindt !'.
Nu 18 maanden later zijn nog altijd hartstikke gek op elkaar en we zijn echt elkaars ware liefde.
Tegen volgende jaar willen we samen een huisje kopen en zullen we de natuur verder zijn gang laten gaan! :-)
Ik heb dankzij Rubensdating de liefde van mijn leven gevonden en ben jullie hiervoor heel erg dankbaar. Ik hoop dat mijn liefdesgeluk dit ik hier heb gevonden ook andere mag overkomen. Ik wens het jullie allen toe !!!

Veel liefs, Barbara

Ik ben heel gelukkig met de dame die ik ontmoet heb via Rubensdating.
We wonen nu al bijna 4 maanden samen en kunnen niet meer zonder elkaar.
We hebben dus allebei heel veel aan Rubensdating te danken anders hadden we elkaar misschien nooit ontmoet!

Groeten, Markr74

Beste Rubensdating,

Wij zijn Emmie (29 jaar) en Jesse (34 jaar) en wij hebben elkaar 3 jaar geleden leren kennen via Rubensdating. We hebben best wel een tijd gechat voordat we besloten elkaar te zien. We woonden een beetje ver van elkaar vandaan. Ik heb Rubensdating op gezet en heb hier de liefde van mijn leven ontmoet! Daar was het stiekem allemaal om te doen.

We wonen nu bijna een jaar samen en we hopen nog lang gelukkig te blijven !

Maar nu hopen we ook door Rubensdating, dat anderen ook het geluk vinden waar ze op hopen.

Mensen, heel veel succes en we houden jullie op de hoogte van onze liefde.

Liefs Emmie en Jesse


Nooit meer een banner in beeld? Wordt betalend lid!