Rubensdating

Meer is mooi

Inloggen
Snel zoeken 
Uitgebreid zoeken »Rubensdating in de media

Rubensdating is de eerste datingsite die u de mogelijkheid biedt in contact te komen met mannen en vrouwen met een volslank postuur. Oprichtster Emmie Wolting heeft de site in het leven geroepen om volslanke mensen te helpen bij het vinden van een partner. Wolting: "Daten is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Nadat ik een online marktonderzoek heb gehouden, zijn we met een team om tafel gaan zitten. Zo is Rubensdating ontstaan."

Hieronder staat een overzicht van publicaties over Rubensdating. Laat het ons weten als u iets hebt gelezen over Rubensdating wat hieronder nog niet te vinden is.

VROUW van De Telegraaf

Vrouw - Telegraaf

Op 7 januari heeft Vrouw een ingezonden stuk geplaatst waarin Rubensdating werd genoemd.

'Geef mij maar een volle dame'

AMSTERDAM - “Na een one night stand met een prachtige voluptueuze vrouw, nu een paar jaar geleden, kon ik nergens anders meer aan denken. Sindsdien ga ik voornamelijk met volle vrouwen uit. Het was een openbaring voor me.

Voor het eerst durfde ik hardop toe te geven dat ik me meer aangetrokken voelde tot een dame met maatje 48 dan tot een mager scharminkel dat de hele dag op een glaasje water en een blaadje sla leeft. Mijn fascinatie voor volle vrouwen gaat overigens niet zo ver dat ik een feeder ben. Er zijn voor mij grenzen.

Ik vind het belangrijk dat een vrouw gezond blijft. Daarnaast is het aantrekkelijker als een vrouw goed in proportie is. Een volle vrouw met een peervormig figuur vind ik bijvoorbeeld niet opwindend. Maar een vrouw wier billen, benen en borsten naar verhouding even gevuld zijn, vind ik prachtig. Ook al weegt ze meer dan honderd kilo.

Wat me trouwens opvalt, is dat volle vrouwen altijd tuniekjes – of hoe die dingen ook mogen heten – dragen. Wat mij betreft laat je zien wat je hebt. Strakke truitjes en broeken staan juist mooi als je een goed gevuld lichaam hebt. In mijn zoektocht naar een date stuitte ik op www.rubensdating.com. Hier vond ik vrouwen met een maatje meer die weten dat ze er mogen zijn.

In de kroeg is het soms moeilijk om een vollere vrouw te versieren. Omdat ik slank ben en redelijk strak in mijn vel zit, denken dikkere vrouwen negen van de tien keer dat ik ze in de maling neem als ik ze aanspreek. Ze lopen dagelijks tegen vooroordelen op en ontwikkelen een olifantenhuid om zich een beetje te beschermen. Op een datingsite vol gelijkgestemden is het daarom makkelijker om een afspraakje te maken.

Ik ben nu een jaar lid en heb al verschillende afspraakjes gehad. Ik ben zelfs al een keer vreselijk verliefd geweest. Helaas liep die relatie stuk, omdat ze psychische problemen bleek te hebben. Haar ex had haar jarenlang zó vernederd om haar lichaam, dat ze helemaal niet meer in zichzelf geloofde. Ik vind het ontzettend jammer dat er zo'n taboe heerst op het uitkomen voor de liefde voor dikkere vrouwen. Ondanks dat ik achter mijn verhaal sta, vertel ik het toch anoniem. Ik werk in een typische mannenomgeving en heb geen zin in het commentaar van mijn collega's. Voor je het weet roepen ze bij iedere dikke vrouw die voorbij loopt dat ze wel iets voor mij is, of maken ze stomme grappen.

Mijn echte vrienden respecteren mijn keuze gelukkig wel en zullen me nooit raar behandelen. Ik denk in elk geval dat ik de ultieme vrouwenliefhebber ben. Hoe meer vrouw, hoe beter. En ik heb veel liever een vriendin die net als ik van een lekkere maaltijd houdt dan zo'n chagrijnige, hongerige vrouw die de hele tijd op dieet is!"Vriendin

Binnenkort ligt het nieuwe exemplaar van Vriendin XL in de winkel! Het blad wordt volledig gewijd aan de volle vrouw en er is een interview in terug te vinden met een van onze leden. Van 4 mei tot 6 juli ligt de Vriendin XL in de winkel.


Panorama

In Panorama nummer 6 ( uitgave in februari 2010) is in een 5 pagina groot interview te zien en te lezen hoe beeld en tekst bij elkaar komt.


Programma Helder

Onze oprichtster Emmie Wolting stond even in de spotlights op 30 maart 2010. In het programma Helder van Teleac vertelde ze over een leven als dik kind, maar ook hoe het haar nu vergaat. Ook andere bekende namen uit de volslanke wereld, zoals de Missen van de Plus Size Verkiezing en Marlon Sebel van de Grote Maten Beurs, zijn in de uitzending te zien. Hieronder kan je de hele uitzending bekijken.
http://www.teleac.nl/helder/alle_uitzendingen/item/2839964/dik-in-orde/


Grote maten beurs

Rubensdating stond op zaterdag 27 en zondag 28 maart op de Grote Maten Beurs in Eindhoven. Een verslag van de dag is te lezen op deze pagina.


Film Botero

In februari 2010 is er via Rubensdating een oproep gedaan aan leden om te figureren in een film over de kunstenaar Botero. In de vroegere kunst zijn er een aantal beroemde schilders geweest waaronder Peter Paul Rubens, die graag de curves van de vrouw liet zien. Kunstenaar Fernando Botero ging daar later nog verder in door voluptueuze mensen te schilderen en te beeldhouwen.
Submarine uit Amsterdam, is bezig met de productie van een film van de bekende filmmaker Peter Greenaway. Hij heeft een film gemaakt over het leven van de omstreden kunstenaar Botero die de volle vrouwen in een zeer breed daglicht zette. Geobsedeerd door de vormen en spanningen van de volle lichamen heeft Botero elke keer de mannen en vrouwen op fantastische manieren weten te vertolken in zijn soms schokkende en vaak sterke werk.
Verschillende leden van Rubensdating hebben gehoor gegeven aan de oproep om zichzelf letterlijk bloot te geven in de film. Onder leiding van de regisseur Peter Greenaway werd het een hele bijzondere middag.

De film is gedraaid tijdens exposities van Botero. Helaas zijn de film en de expositie niet in Nederland te zien.


Met Lef in de Panorama

Emmie Wolting, oprichtster van Rubensdating, heeft de stoute schoenen aangetrokken en is daarna meteen weer uit de kleren gegaan voor een geweldige fotoshoot door Govert de Roos. Voor het complete verhaal kun je naar deze pagina gaan.


Het boek: "Dik"

Onlangs is er een boek verschenen waarin Emmie Wolting vertelt over haar bevindingen in de wereld van de volslanke vrouw. "Je hoeft niet lang om je heen te kijken om te zien dat het aantal dikke mensen in ons land toeneemt", stelt schrijver Henk Dam op de achterkant van zijn boek. "De helft van de Nederlanders heeft nu overgewicht en dat zullen er de komende jaren zeker meer worden."

Het boek 'Dik' is geschreven uit nieuwsgierigheid naar deze ontwikkelingen. Er worden onderwerpen in behandeld zoals aangepaste kleding, daten en autogordels. Het boek is de moeite van het lezen zeker waard.
Wil je weten waar dit boek te koop is? http://www.uitgeverijatlas.nl/result_titel.asp?Id=2363


Esta

www.esta-online.nl
Esta heeft een interview geplaatst over Rubensdating.
Emmie Wolting, de 26-jarige oprichtster van deze site laat in het interview blijken dat rubensmannen en -vrouwen in een beter daglicht gezet worden via Rubensdating.


Het dagblad van het Noorden

www.dvhn.nl
In de zaterdag editie van het Dagblad van het Noorden heeft een interview gestaan met foto van Emmie Wolting. Fotograaf Corné Sparideans had voor de fotoshoot een boekje meegenomen van de schilder Peter Paul Rubens. Aan de hand daarvan werd Woltin gefotografeerd als zijnde een Peter Paul Rubens model in barokstijl. Terwijl ze als sierlijk model op een oude sofa met daarbij een antieke spiegel in de lens keek werd een ode aan de Rubensvrouw verwezenlijkt.


Radio Drenthe

www.rtvdrenthe.nl
Bij het radioprogramma 'Dag doorbraak' van Radio Drenthe werd oprichtster van Rubensdating, Emmie Wolting, geïnterviewd over de website. Het interview met een gezellige roodharige dame, ging voornamelijk over de schaamte van de Rubensman en -vrouw. In het gesprek kwam naar voren dat veel volslanke mensen vaak moeite hebben om naar ene kroeg te gaan. Daar komt nog bij dat veel mannen en vrouwen het vaak moeilijk vinden om er voor uit te komen als ze op volslanke mensen vallen. In het gesprek kwam goed naar voren dat Rubensdating een echte uitkomst is en dat het onbegrijpelijk is dat een dergelijke website nog niet bestond.


TV Oost

www.tvoost.nl
In een gezellig familie progamma van Dorothy Oosting en Thea Kroese op Tv Oost werd oprichtster Emmie Wolting uitgenodigd aan tafel om te komen praten over Rubensdating.com
De volledige uitzending is terug te vinden op de site van TV Oost;
http://www.tvoost.nl/Programma/?id=77&uitz=36366


Het laatste nieuws (België)

www.hln.be
Ook België heeft inmiddels van Rubensdating gehoord. Het laatste nieuws heeft aandacht besteed aan ons! In een van de bekendste bladen van dit land, werd geschreven over de invloed van onze site op het welbevinden van de rubensman en -vrouw in de liefde. Door dit artikel hebben we heel wat nieuwe Belgische leden mogen verwelkomen!


Het nieuwsblad (België)

www.nieuwsblad.be
Het nieuwsblad schrijft het volgende over ons.
Ongewone datingsite's voor zwaarlijvige mensen
Valt u op volslanke mannen of vrouwen of bent u zelf volslank en zoekt u een partner? Dan kan u surfen naar Rubensdating.com, een website voor de Benelux. Op de site kan u ingeven welke man of vrouw u kiest. Van slank tot mollig, van volslank tot vol.


Nooit meer een banner in beeld? Wordt betalend lid!