Rubensdating

Meer is mooi

Inloggen
Snel zoeken 
Uitgebreid zoeken »emmie rubensdating in de panorama

Met Lef in de Panorama

Onze directeur van Rubensdating Emmie Wolting, heeft de stoute schoenen aangetrokken en ook weer snel uitgetrokken voor een geweldige fotoshoot door Govert de Roos.

Govert de Roos is ook wel bekend door zijn prachtige fotowerk voor de Playboy en portret foto's van verschillende bekende personen.

"Het was een geweldige dag waarbij ik van voor tot achter in de watten ben gelegd" Aldus Emmie. "Het is voor mij een soort van 'Try before you die' geweest, naakt poseren in de panorama. Ik voelde me gelijk helemaal op mijn gemak in zijn studio".
Het interview werd gehouden door Peter van de Kraats, een man die zelf ook niet vies van een paar kilo's meer. In het interview werd ook al snel duidelijk dat Peter zelf als redacteur van het blad Panorama zich wel eens kan ergeren aan de graatmagere modellen die in het blad staan. In het interview met Peter wordt hier ook uitgebreid aandacht aan besteed.

Wil jij weten waar Emmie het allemaal over heeft gehad en natuurlijk hoe de foto's zijn geworden?
Ga daarom snel even naar de winkel en haal vanaf vandaag tot 17 februari de Panorama in huis!

Wij hopen dat dit artikel en hoop nieuwe leden zal aanbrengen en hebben daarom van 10 februari tot 18 februari een leuke actie voor onze leden en nieuwkomers.

Tussen 10 en 18 februari kan je Gratis berichten lezen!

Nooit meer een banner in beeld? Wordt betalend lid!