Rubensdating

Meer is mooi

Inloggen
Snel zoeken 
Uitgebreid zoeken »Help

Klik op het onderwerp naar keuze, hiermee word je doorverwezen naar de meest voorkomende vragen van jouw onderwerp.

Onderwerpen


Algemeen

Bemiddelt Rubensdating ook?

Rubensdating bemiddelt niet tussen leden. Elk lid kan via onze zoekfunctie zelf een date zoeken.


Hoe werkt Rubensdating?

Rubensdating stelt jou in de gelegenheid om in contact te komen met mannen en vrouwen met een volslank postuur. Door een profiel aan te maken kan je in contact komen met onze leden. Via een flirt laat je een ander lid weten dat je geïnteresseerd bent om met deze persoon in contact te komen. Betalende leden hebben het voorrecht om berichten te versturen naar andere leden en deze te ontvangen.


Kan iedereen lid worden?

Iedereen die 18 jaar en ouder is en een voorkeur heeft voor volslanke personen of tot deze categorie behoord, kan zich bij Rubensdating inschrijven.
Berichten versturen, ontvangen en flirten

Hoe verstuur ik een bericht?

Na betaling van het lidmaatschap en activering kan je na het inloggen op twee manieren een bericht versturen:

 • Via het profiel van een ander lid
 • Op naam
Het meest voorkomende is via de profielpagina van een ander lid. Hierbij kan je op de profielpagina van het andere lid een bericht versturen.
Echter, wanneer je de naam van de ander weet kan je ook bij je eigen berichten een bericht schrijven.
Hierbij vul je de naam in van de ander en schrijf je een bericht.

Hierna klik je op versturen. Wanneer het bericht verstuurd is, zal er in het groen: "Het bericht is verstuurd!" komen te staan.


Hoeveel flirts kan ik versturen?

Je kunt onbeperkt flirten met andere leden.


Ik heb een bericht/flirt verstuurd naar een ander lid, maar nog geen antwoord gekregen.

Het kan zijn dat het lid dat je een bericht hebt gestuurd geen interesse heeft en jou geen reactie geeft. Dit is natuurlijk niet beleefd, maar helaas kunnen wij hier weinig aan doen. Het kan natuurlijk ook dat de persoon nog niet op Rubensdating is geweest om zijn/haar bericht te lezen. In beide gevallen is het afwachten...


Ik wil een bericht naar een ander sturen, maar dat lukt niet.

Dit heeft te maken met het feit dat je geen betalend lid bent. Voor een bescheiden bedrag van 12,95 euro per maand word je lid met volledige mogelijkheden bij Rubensdating.
Dit geeft je de mogelijkheid om berichten te lezen en te versturen. Je kunt via iDeal, creditcard, Paypal of overschrijving betalen. Meer informatie hierover? Kijk op de lidmaatschap informatie pagina.


Kan iedereen flirten?

Iedereen die lid is van Rubensdating kan gebruik maken van deze gratis functie.


Wat is een bericht?

Wanneer je een bericht hebt ontvangen van een ander lid, is dit een persoonlijk bericht aan jou. Wanneer je zelf berichten wilt schrijven dien je betalend lid te worden. Wil je betalend lid worden? Ga dan naar de lidmaatschap pagina.


Wat is een flirt?

Flirten is een door Rubensdating gratis automatisch geschreven bericht dat door zowel gratis als betalende leden kan worden verzonden en ontvangen.
Met een flirt kan je aan een ander lid laten weten dat je geïnteresseerd bent om met deze persoon in contact te komen.
Betalingen

Ik heb al betaald, maar nog geen toegang.

In de meeste gevallen heb je meteen volledige toegang. Echter, kan het soms 3 tot 5 dagen duren dat je account actief is.

Controleert daarom nogmaals of het bedrag daadwerkelijk van je rekening is afgeschreven. Als dit niet het geval is, wacht dan tot 5 dagen voor je opnieuw een lidmaatschap aanvraagt. Dit ter voorkoming dat je twee keer een lidmaatschap betaald.

Je kunt hierover te allen tijde contact met ons op nemen via: info@rubensdating.com.


Ik heb per ongeluk 2 keer lidmaatschap aangevraagd

In dit geval kan je ons het beste e-mailen. Stuur hierbij mee:

 • Je gebruikersnaam
 • Je rekeningnummer
 • het bedrag
 • de naam van de rekeninghouder
Als we je gegevens binnen hebben, storten we het bedrag zo snel mogelijk terug.


Ik kom uit België en wil betalend lid worden.

Voor geïnteresseerden uit België zijn er verschillende opties om te betalen. Opties zijn betalen via Paypal, creditcard of door middel van overschrijving. Wanneer je kiest voor overschrijving heb je de volgende gegevens nodig van ons: Rekening nummer 12.91.52.080 IBAN: NL26 RABO 0129 1520 80 BIC: RABONL2U T.a.v. Rubensdating.com, Naarden


Ik wil betalend lid worden van Rubensdating.

Je kunt bij ons op de volgende manieren betalend lid worden. Klik hier voor meer informatie.


Kan ik anoniem mijn lidmaatschap betalen aan Rubensdating?

Nee, onder geen beding werkt Rubensdating mee aan anonieme betalingen.


Wat zijn de kosten voor een abonnement ?

De kosten van een abonnement hangen af van de gewenste duur van je lidmaatschap. Een langer abonnement is voordeliger. 1 maand 12,95 3 maand 34,95 6 maand 59,95


Wordt mijn abonnement ook stilzwijgend verlengd?

Rubensdating verlengt een abonnenement nooit stilzwijgend. Het bedrag dat je zelf hebt opgegeven wordt van je rekening afgeschreven. Rubensdating kan en zal nooit meer geld van je rekening afhalen.
Blokkeren

Ben ik geblokkeerd door een ander member ?

Om privacyredenen kunnen wij niet laten zien door wie je geblokkeerd bent. Het is daarom ook niet mogelijk om hier achter te komen.


Deblokkeren op de chat

Als je toch wilt dat een geblokkeerde persoon je teksten leest, klik je nogmaals met de linkermuisknop op de naam van de geblokkeerde persoon en klik je op "bezoeker weer toelaten". Jij en het gedeblokkeerde lid, kunnen nu weer met elkaar praten en elkaar weer in privé spreken.


Een lid deblokkeren

Je kunt op het profiel van het geblokkeerde lid hem of haar weer deblokkeren door onderaan de pagina op de functie "Deblokkeren gebruiker" te klikken.


Geblokkeerde lid in de chat

Een geblokkeerd persoon is wel te zien in de chat. Je kunt een persoon ook hier blokkeren door met de linkermuis knop op zijn/haar naam te klikken en op "bezoeker blokkeren" te klikken. De geblokkeerde persoon kan nu wel lezen wat jij typt, maar de berichten van de geblokkeerde persoon zie jij niet meer.Je negeert deze persoon dus. Het is nu ook niet mogelijk privé met deze persoon te gaan.


Kan de geblokkeerde persoon mij nu ook niet vinden in de zoek resultaten?

Nee, het is voor de door jou geblokkeerde persoon op geen enkele wijze mogelijk jou te vinden. Ook niet via een profiel link of via zoekresultaten. Je hoeft daarom niet bang te zijn dat de ander contact met je opneemt.


Voorkomen dat een ander lid jou ziet.

Het is mogelijk om een ander lid te blokkeren. Deze functie vind je onderaan de profielpagina van het lid.
Foto's

Waarom zie ik geen foto's bij profielen?

Foto's zien is enkel mogelijk als je zelf ook een foto hebt geplaatst. Hierdoor stimuleren we onze leden om zelf ook een foto te plaatsen. Rubensdating is namelijk zo gebouwd dat enkel ingeschreven leden jouw foto's kunnen zien. We krijgen hier een vertrouwde en fijne sfeer door.


Ik wil als lid met foto-profiel ook profielen kunnen zien zonder foto.

Dat kan, je kunt bij je instellingen dit wijzigen.


Ik kan omwille van privé redenen geen foto plaatsen. Mag ik nu ook geen foto's van anderen bekijken?

Het spijt ons enorm maar ook mensen welke om deze reden geen foto's kunnen of willen plaatsen kunnen geen foto's van anderen bezichtigen. Nogmaals, Rubensdating is enkel te bezichtigen door mensen die ook bij Rubensdating staan ingeschreven. Staan er bijvoorbeeld mensen op die u liever niet wilt tegen komen kunt u deze altijd blokkeren.


Wat voor foto's zijn geschikt voor mijn profiel?

Het Rubensdating-team heeft hiervoor een aantal zeer handige tips! klik hier om deze handige weetjes te lezen


Hoe zet ik een foto op mijn profiel?

Nadat je ingelogd bent kun je een foto toevoegen aan je profiel via “mijn foto's” op uw profieloverzicht. Een betalend lid kan maximaal vijftien foto's uploaden. Niet betalende leden kunnen slechts drie foto's plaatsen. Deze foto's moeten aan een aantal eisen voldoen:

 • Het moet een foto zijn waar je zelf duidelijk opstaat. Wij adviseren om als hoofdfoto deze duidelijke foto te gebruiken.
 • Geen aanstootgevende foto's (seksistisch, racistisch etcetera). Een nieuwe foto wordt eerst door Rubensdating gekeurd.
 • Gebruik geen foto's die niet relevant zijn, zoals een foto van een dier of tekeningen.
 • Kies een foto met een maximale bestandsgrote van 5Mb.
De foto die je upload wordt naar ons gestuurd. Na goedkeuring verschijnt de foto meteen op je profiel.
Goed- en afkeuring van teksten en foto's

Ik heb een waarschuwing ontvangen over mijn foto of tekst.

Dit zal waarschijnlijk komen omdat uw tekst of foto niet in overeenstemming is met de regels van Rubensdating.com Rubensdating wil graag dat haar leden serieus genomen worden en zal daarom hier streng op toezien dat hier geen aanstootgevende of niet relevante teksten of foto's worden geplaatst. In sommige gevallen kan het zijn dat een waarschuwing niet terecht is. LET OP! Alle teksten en foto's van onze leden worden persoonlijk en stuk voor stuk gecontroleerd. Het zal dus per abuis en in zeer uitzonderlijke gevallen zijn dat dit een weigering van je tekst of foto tot gevolg heeft. Lees daarom nog voor je de tekst plaatst alle voorwaarden goed door. Upload een foto waarvan je zeker weet dat deze geschikt is voor jouw profiel. Rubensdating correspondeert niet over de weigering als deze terecht is op grond van de voorwaarden.


Waarom is mijn foto niet goedgekeurd?

Dit kan de volgende oorzaak hebben:

 • De foto was een plaatje of tekening
 • De foto was van een andere persoon. Bijvoorbeeld van een bekend persoon of van iemand die eerder op de site is aangetroffen.
 • De foto was aanstootgevend. Hieronder vallen foto's van ontblote lichaamsdelen, of foto's waarop sommige lichaamsdelen te duidelijk op zichtbaar zijn. Ook foto's met racistische of discriminerende kenmerken vallen hieronder.
 • De foto was groter dan 5Mb.
Als de foto in dit geval is afgekeurd ontvang je een e-mail in jouw mailbox. De foto's worden per stuk gecontroleerd.


Hoe lang duurt het voordat teksten op mijn profiel worden gekeurd?

De teksten worden doorgelezen en vervolgens goedgekeurd of afgekeurd. Dit proces duurt ongeveer 36 uur. Als een tekst wordt goedgekeurd dan komt deze meteen op jouw profiel te staan. Als een tekst wordt afgekeurd, kan dit aan het volgende liggen:

 • Er stond contact informatie in. Dit kan zijn: e-mail, telefoonnummers en/of adresgegevens.
 • Er stond een link naar een website in.
 • Er worden racistische en/of seksistische woorden aangetroffen.
 • Er is aanstootgevende taal gebruikt.
In dit geval krijgt je van ons een waarschuwing. Deze wordt naar jouw e-mailadres verstuurd. Na een tweede waarschuwing wordt je profiel met onmiddellijke ingang van Rubensdating verwijderd en kan je niet meer inloggen met het desbetreffende e-mailadres of huisadres. Wij gaan zeer discreet met ons klantenbestand om en wensen dat leden de huisregels van Rubensdating naleven.
Gulle gever

Wat is een gulle gever?

Gulle gever is een bericht dat een ander member met credits voor u heeft betaald. U kunt dit gratis openen. Elke gulle gever credit staat voor 1 bericht dat u stuurt dat de ander kan lezen.


Wat is een gulle gever credit?

Dit is een credit die u kunt gebruiken als gulle gever om er zeker van te zijn dat een ander member uw berichten kan lezen.


Ik kan geen credits meer kopen?

Klopt! Daarvoor in de plaats is het 7 dagen abonnement gekomen. Hiermee kan je 7 dagen onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten van onze site plus je krijgt er 3 gratis gulle gever credits.


Stel, dat mijn abonnement verlopen is, wat gebeurt er dan met mijn gulle gever credits?

Dit is een credit die u kunt gebruiken als gulle gever om er zeker van te zijn dat een ander member uw berichten kan lezen.


Ik verstuur een bericht naar iemand met gulle gever maar er worden 2 credits afgeschreven!

Dat klopt! Als u geen abonnement meer hebt en u wilt een ander een bericht sturen met gulle gever werkt het als volgt:
1 credit voor het bericht dat u stuurt.
1 credit voor de gulle gever zodat de ander het bericht kan lezen.
Ik kom uit België

Ik kom uit België en wil graag betalend lid worden.

Voor geïnteresseerden uit België zijn er verschillende opties om te betalen. Opties zijn betalen via Paypal, creditcard of door middel van overschrijving. Wanneer je kiest voor overschrijving heb je de volgende gegevens nodig van ons: Rekening nummer 12.91.52.080 IBAN: NL26 RABO 0129 1520 80 BIC: RABONL2U T.a.v. Rubensdating.com, Naarden
Mailen met Rubensdating

Hoe lang duurt het ongeveer voordat ik antwoord krijg op mijn mail die ik verstuurd heb naar Rubensdating?

Wij proberen een e-mail altijd binnen 24 uur te beantwoorden. In sommige gevallen kan dit iets langer zijn.


Ik heb onlangs een mail verstuurd naar Rubensdating maar nog steeds geen antwoord gekregen

Wij adviseren jou in dit geval om naar info@rubensdating.com te mailen via uw eigen mailprovider. Attendeer ons op het feit dat je al eerder hebt gemaild maar geen antwoord hebt ontvangen.
Status: non-actief

Ik ben betalend lid. Loopt bij de status non-actief mijn abonnement gewoon door?

Wanneer je betaalt, kies je ervoor om actief te zijn op Rubensdating. Het is daarom ook niet mogelijk om dit stop te zetten. U kunt uw status wel op non-actief zetten, maar het abonnement loopt gewoon door.


Hoe zet ik mijn profiel op non-actief?

Hiervoor ga je naar instellingen en kies je de gewenste reden van je non-actiefstelling.


Ik wil weer actief zijn op Rubensdating. Hoe doe ik dat?

Ga naar instellingen en zet je profiel weer op actief.


Is het wachtwoord dat ik moet invullen voor de non-actief functie hetzelfde als mijn inlogwachtwoord?

Ja, je hebt op Rubensdating één wachtwoord voor alle instellingen.


Krijg ik nu ook geen mails meer van Rubensdating als ik non-actief ben?

Je zult geen berichten en flirts meer ontvangen. Voor de overige instellingen gelden de door jou ingestelde notificaties bij instellingen. Je zal, tenzij anders aangegeven bij "mijn instellingen", dus nog wel de nieuwsbrief ontvangen.


Kunnen andere leden mijn profiel zoeken als ik non-actief ben?

Je profiel is nog wel te vinden door andere leden, echter staat er op je profiel aangegeven dat je non-actief bent. Leden kunnen je geen berichten en flirts sturen. Wel kunnen ze je toevoegen aan hun favorieten. Als je non-actief bent is slechts een klein deel van je profiel zichtbaar.
Verwijdering van Rubensdating

Hoe schrijf ik me uit bij Rubensdating?

Wanneer je, na het inloggen, naar instellingen gaat, zie je onderaan deze pagina de optie "verwijderen van Rubensdating" Vul hier twee keer je wachtwoord in en je profiel wordt van de website verwijderd.


Kan ik na verwijdering van mijn profiel nooit meer lid worden van Rubensdating?

Met het opgegeven e-mail adres is het na verwijdering niet meer mogelijk om lid te worden. Er worden twee waarschuwingen naar dit mailadres verstuurd waarin staat dat je met dit adres niet opnieuw lid kunt worden.


Ik vind dat ik onterecht verwijderd ben van Rubensdating.

Een verwijdering gaat niet vanzelf. Voorafgaand aan verwijdering van een profiel krijgen leden altijd een waarschuwing. Daarmee krijg je de kans gekregen om verantwoorder met je profiel om te gaan. Over verwijdering wordt niet gecorrespondeerd.
Wachtwoord

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Klik hier als je een nieuw wachtwoord wil aanvragen.


Kan ik ook zelf een wachtwoord aanmaken?

Wanneer je na het inloggen naar instellingen gaat, kan je onderaan deze pagina een gedeelte vinden waar je een eigen wachtwoord kunt aanmaken. Plak het wachtwoord dat je van Rubensdating hebt gekregen in het daarvoor bestemde vakje en maak hierna een wachtwoord aan dat voor jou gemakkelijk te onthouden is.
Contact/pers

Wilt u als pers in contact komen met Rubensdating?

Dit kunt u doen via info@rubensdating.com

Ook overige contacten kunnen via dit mail adres contact opnemen met ons.
U wordt zo snel mogelijk geholpen.


Overige vragen

Heeft u geen antwoord kunnen vinden op uw vraag?
Laat het ons weten!

Wij proberen deze pagina zo goed mogelijk voor u bij te houden zodat u snel en duidelijk antwoord krijgt.
Uiteraard kunt u ons mailen. Wij doen ons best uw vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

Vragen formulierNooit meer een banner in beeld? Wordt betalend lid!