Rubensdating

Meer is mooi

Inloggen
Snel zoeken 
Uitgebreid zoeken »Grote Maten Beurs Eindhoven

Op zaterdag 27 en zondag 28 Maart heeft Rubensdating met een leuke gezellige stand op de Grote Maten Beurs in Eindhoven gestaan.

Op zaterdag rond de klok van 11 uur werden de deuren van de Grote Maten Beurs geopend. Grote rijen met mannen maar vooral vrouwen liepen het beursgebouw binnen opzoek naar leuke kleren, accessoires , informatie en natuurlijk om ook naar de Miss Plus Size verkiezing te komen kijken! Dit jaar werden de Missen aangekleed door een hele bijzondere winkel. Deze specialiseert zich niet alleen in gewone kleding voor volslanke vrouwen, maar had een schitterend assortiment met avondjurken mee!

De ene na de andere mooie avondjurk kwam voorbij. Kijk hiervoor maar eens op www.supersizefashion.nl In deze prachtige jurken liepen ook nog eens wonderlijk mooie volle vrouwen. Het was voor de jury dan ook een moeilijke klus om winnares aan te wijzen. Uiteindelijk werden de namen aan het eind van de zaterdag bekend gemaakt:

1e plaats  Jagaira Hagendijk
2e plaats  Ester van Wankum (links)
3e plaats  Mireille Bruin (rechts)

Aan het eind van de middag was ons knusse standje veranderd in een soort van kleine talkshow. Vrouwen en ook mannen kwamen hun verhaal doen over wat hun ervaringen waren met daten op het internet.
Ook was er hier en daar een enkele bezoeker die vertelde dat hij/zij dat internet daten maar niks vond. Na leuke interessante maar toch ook hele heftige gesprekken werd voor beide partijen duidelijk dat Rubensdating geen oplossing is, maar een aanvulling.
Veel mensen kwamen even om ons standje heen staan en luisterden aandachtig mee met de gesprekken die gevoerd werden. Dit ging natuurlijk over de liefde. We hebben ook hier en daar leden van Rubensdating gezien en gesproken! Dit was bijzonder leuk! Vooral leuk om de mensen achter de profielen op onze website ook eens in het echt te zien en te spreken!

Het waren twee gezellige dagen waar we heel veel leuke gesprekken hebben gehad.

Wat ons betreft staat Rubensdating zeker vaker op beurzen!
Groeten Emmie Wolting

grote maten beurs rubensdating grote maten beurs rubensdating grote maten beurs rubensdating grote maten beurs rubensdating


Nooit meer een banner in beeld? Wordt betalend lid!