Rubensdating

Meer is mooi

Inloggen
Snel zoeken 
Uitgebreid zoeken »Bignews Health, love and beauty


Love

psst Nieuwe website in de maak 24-04-2017

Het is zover! Eindelijk af van al die ergernissen van onze oude site! Rubensdating gaat een prachtige nieuwe site maken.
En we gaan ervan uit dat hij rond eind mei begin juni af zal zijn.

We hebben er even ( nou ja even) op moeten wachten, tot ieder zijn ergernis, maar het is dan eindelijk toch zover! De nieuwe website is onderweg!

Met een prachtig nieuw uiterlijk,

Onze ontwerper is druk bezig met een prachtig nieuw design. Met een meer gewaagder uiterlijk gaan we dan ook niet meer onder stoelen of banken schuiven dat we bestaan. Iedereen is inmiddels wel gewend aan de plussize maat die zich steeds beter profileert. Dus gaan we dat ook lekker laten zien!

Een chat DIE WERKT. Met 1 op 1 functie.

Ow ow wat een grote ergernis is die chat toch voor iedereen. Hij werkt soms en als hij het doet, doet hij het maar half of maar heel even. We schamen ons kapot. Op de nieuwe site willen we een uitstekende chatfunctie en daar wordt hard aan gewerkt. Want, we willen jullie niet teleurstellen met een slecht werkende chat.

Een uitgebreider betaalsysteem dat ook werkt.

Paypal is ons op dit moment een doorn in het oog. Heel vaak worden betalingen wel gedaan, maar wordt het lidmaatschap niet meteen geactiveerd op de site. Dit tot ergernis van iedereen. Jij krijgt als lid je lidmaatschap niet en wij moeten elke keer contact opnemen met paypal dat de activatie niet goed gaat. In het nieuwe betalingssysteem gaat alles via een nieuwe partner en wordt dit probleem verleden tijd. Ook kunnen we meer soorten betalingen aanbieden.


Een blog met meer onderwerpen."Lieve Emmie"

We gaan in ons nieuwe blog meer onderwerpen behandelen van onze leden. Zo krijgen we een rubriek "Lieve Emmie" Waarin Emmie vragen van onze leden behandeld. Hierin gaat het over de meest uiteenlopende onderwerpen in de liefde, maar vooral onderwerpen die voorkomen in de plussize liefde.
Heb jij een prangende vraag? Je mag hem anoniem stellen of onder je eigen naam of onder een bedachte naam. Wij zullen dan je vraag op ons nieuwe blog behandelen. Stuur je vraag naar info@rubensdating.com ovv. "Lieve Emmie"

In het zonnetje

In deze rubriek gaan we een interview doen met een van onze leden. Je krijgt hier de ruimte om eens wat meer over jezelf te vertellen om zo je kans wellicht wat te vergroten. Of misschien wil je jezelf graag laten zien en je verhaal delen met onze leden.
Hoe kun je je hiervoor opgeven? Je kan je opgeven via info@rubensdating.com ovv "In het zonnetje"

Mijn verhaal

Ook krijgen leden de kans om een leuk, interessant, hysterisch, emotioneel, geweldig, ongelooflijk blog te schrijven. Het kan een verhaal zijn wat jij hebt meegemaakt of iets wat je interesseert of is opgevallen. Maak van je hart geen moordkuil en schrijf het op!
Stuur je verhaal op naar info@rubensdating.com ovv. "Mijn verhaal"

En uiteraard verklappen we niet alles dus houdt je mail in de gaten voor meer nieuws!
Deel dit bignews item met andere:

Reacties

natalie09

Wanneer dan?