Rubensdating

Meer is mooi

Inloggen
Snel zoeken 
Uitgebreid zoeken »Bignews Health, love and beauty


Health

Linda Obese in de winkels 19-04-2017

Linda, een prachtvrouw, heeft zichzelf laten photoshoppen tot een 160 kg zwaarlijvige diva voor deze editie.
We zijn benieuwt naar jou mening!

De een is er totaal niet over te spreken, de ander die vindt het wel grappig. Persoonlijk vind ik de cover echt een plaatje!

Op dit moment is er geen plussize magazine. Naast de online versie van Sweetaboutme is er weinig met klasse en stijl te vinden op het net.
Er is geen magazine voor mannen in ons kikkerlandje. De mannen vinden het blijkbaar wel best zo en kunnen goed uit de voeten met hun lijf. Je hoort ze er eigenlijk nauwelijks over! Prima!

Ondanks dat Linda bezig is met haar afvalrace, vergeet ze niet dat je ook nog groter kan dan zij is en dat ze niet altijd iets te klagen heeft. Maar een vrouw in welke maat dan ook is eigenlijk geen maand tevreden met zichzelf. Het zit in ons om niet tevreden te zijn ook al doen we zo ons best. Daar speelt de economie natuurlijk goed op in.
Wat vind jij van deze editie? Ben je geschokt of juist erg blij?


We horen graag wat je er van vindt, gekocht of niet gekocht. Laat je mening horen!Deel dit bignews item met andere:

Reacties

Hernveren

Helemaal te gek! ;)

lizzy89

Alleen haar hoofd is op een lichaam gephotoshopped, dit is het lichaam van iemand die verderop (met haar eigen hoofd) in het blad te zien is. Ik vind haar super tegenstrijdig. Eerst verkondigd ze dat ze met haar maat 44 en 82 kilo veeeel te zwaar is en roept ze een massa afvalrace op en nu wilt ze begrip voor vrouwen die obese zijn.
Ik vind het goed dat ze het onder de aandacht brengt en ook eens in een positief licht zet, maar ik vind Linda zo echt niet meer geloofwaardig.

Slemmie

Wauw!!

Oti

Ik vind er niks mis mee! Linda is al helemaal geen lelijke dame, en eerlijk gezegd vind ik haar zo nog mooier! Jammer alleen dat ze zelf een maatje 44 al dik vind, en dan flink af wil vallen...ik vraag me toch af....waarom???

deetje13

Shocking! Internet, Facebook en ook mijn pagina's staan er vol mee. Een blogster schreef beter dan ik kan verwoorden: Linda vat even heel mooi samen wat als dikke vrouw je optie is om je te verantwoorden: of je geeft toe dat je een luie vreetzak bent en dat het je eigen schuld is, of je hebt een heel geldig excuus waarom je dik bent, zoals bijvoorbeeld een ziekte of verzachtende omstandigheden. Maar voor de duidelijkheid: jij bent niemand een uitleg verschuldigd over je lijf. Hoe je eruitziet is niet jouw ‘schuld’. Hoe vaak hoor je iemand met maat 38 haar lijf verdedigen en uitleggen waarom het die maat is? Juist ja .... dat dus

Mischa

Blijft een dubbel gevoel geven, ik vind het ook niet echt mooi, maar behoor ook tot de categorie.
Dus ik omarm maar wat ik wel heb, ipv van wat ik niet heb. :)

rubensfan2

Ik vind het prachtig als een vrouw zo dik en rond is. En ik wou dat een dergelijke vrouw zich daar ook nog goed bij voelt en mooi kan vinden.
In deze maatschappij is dat wel een opgave.

donnamm

Gekocht heb ik hem niet maar dat staat compleet los van het artikel.

Ik vind het jammer dat het nodig is, deze cover. Ik had hem veel leuker gevonden als de body stand-in van Linda gewoon op de cover van één of ander leuk blad had gestaan gewoon omdat ze mooi is. Deze Linda cover is wat mij betreft beetje hetzelfde als de symboolpolitiek van afgelopen maand waarbij onze politici hand in hand over het binnenhof liepen. Alsof er nog een lans gebroken moet worden en zolang dat dit er is komt er geen acceptatie.

Blijkbaar vinden een heleboel mensen dat Linda prima is zoals ze is -ook ik hoor- maar Linda zoals ze op de cover staat zou dan onderwerp van gesprek/discussie mogen zijn omdat ze overgewicht heeft. Wat is het toch dat wij onze eigen onzekerheden weg proberen te poetsen door ze op een ander te projecteren en ons gemoed te kunnen sussen met 'maar ik ben ik elk geval niet dik dus het valt nog mee'. Ik begrijp het gewoon niet, de trend. Ik heb overgewicht maar ik ben meer dan mijn overgewicht. Ik ben geen vretend, lui, gezellig, ongedisciplineerd ongezond monster.

Je mag best wat van me vinden, prima maar hou het gewoon voor jezelf. Je hoeft mij niet lastig te vallen met jouw problemen en onzekerheden. Wees mooi, wees jezelf!

Pat1974

Lekker ding zo

Leo

Vind het heel stoer hoor van Linda om zich te laten fotoshoppen . maar ook volle vrouwen met een stevig maatje meer kunnen heel mooi zijn .

pommelala

Ik ben zelf een vrouw die al sinds haar vroege jeugd te zwaar is. Het begon met jarenlang gebruik van corticosteroÏden en antibiotica en het eindigde met het afschuwelijke jojo-effect en een alarmerende gewichtsgroei tijdens de menopauze.

Ik heb altijd een heel aardig hoofd gehad, maar ben ook altijd becommentarieerd op mijn lichaam (toen ik 72 kilo was, werd ik al 'adipeus' genoemd door artsen.) Daar helpen geen honderd schreeuwerige "Big is Beautiful' campagnes tegen. We leven nu eenmaal niet meer in de tijd van Rubens.

Als mensen mij voor het eerst zien, zijn ze verbaasd dat ik Gymnasium heb gevolgd en universiteit. Verbaasd dat ik zo hard kan werken, maar kennelijk niet hard genoeg om mijn lijf binnen de geijkte kilogrenzen te bewaken. Dat verbaast mij ongewild soms ook van een hele dikke vrouw/man: ergens ben ik dus ook een beetje geprogrammeerd om obesitas als tokkiestijl te beschouwen, met veel frikandellen mayo en heel hard, gierend lachen om niets tijdens het bierhijsen en SBS6 bingewatchen..

Deze maand ben ik voor het eerst naar een bariatrische chirurg geweest. De wachtkamer bevestigde mijn vooroordeel: allemaal plat pratende, rumoerige, dikke blèrende gezelligerds, ik werd er doodstil van. Ik bleek volgens de mooiboy chirurg met zijn hagelwit gebleekte tandjes momenteel zelfs te dik voor een maagverkleining. De lever moest inkrimpen en het vet rond de organen moest eerst drastisch minderen. Tien kilo eraf, mevrouw, succes, dan spreken we verder!

Dus ben ik nu bezig met mijn duizendste dieet en ben nu al bang voor de rimpels in buik, benen, armen, borsten en gezicht. Ik zal echter nooit opgeven om een gezond gewicht te hebben. Nooit. Ik vind zelf Big niet zo geweldig beautiful en enorm afgevallen zelfs heel erg lelijk voor je lijf. Qua gezondheid zou ik graag weer willen kunnen rennen, kunnen klimmen en een dag doorkomen zonder 's avonds uitgeput in te storten op bank of bed.

Leuk dat LInda zo geëngageerd gefotoshopt is naar 160 kilo, maar ze paniekte zelf al bij 80 kilo (ik wou dat ik dat woog).en nam ons op allerlei andere platforms mee in haar afvalpoging. Ik ben niet zo geporteerd van haar mixed messages in deze.

Al dat -voor sommigen van jullie- zo prachtige vet, is uiteindelijk en met de jaren een aanslag op uithoudingsvermogen en fitheid, knieën, lever, darmen, arterieën, hart, alvleesklier en maakt je leven simpelweg korter en van mindere kwaliteit. Zullen we het daar eens over hebben?

Toegegeven, dikke vrouwen kunnen echt prachtig zijn, maar rond je vijftigste is het echt niet leuk en draageijk meer, althans zo ervaar ik het. Misschien hebben andere vijftigers een andere ervaring.

Hier op RD ben ik op zoek naar een lieve, ontwikkelde man die zowel de dikke vrouw, als de dunne binnen in me kan waarderen en omarmen. Ik ga dus niet mee met iemands "vetfetish'. En ja, er zijn hier op RD een akelig aantal hele foute, stiekeme overspeligen, die denken een makkelijke catch te hebben bij dikke vrouwen die ze als onzeker en minderwaardig beschouwen. Ik pik ze er zo uit en lust ze rauw.

Lieve allen, dit is mijn mening en geen oordeel.
Ik wens jullie zoveel goeds en alle liefde! Pommelala