Rubensdating

Meer is mooi

Inloggen
Snel zoeken 
Uitgebreid zoeken »Bignews Health, love and beauty


Health

Emmie's love handels Tis stil aan de overkant.. 21-10-2015

Je hebt een fantastische date gehad en nu hoor je na 5 dagen nog niks van hem. Je checked elke 2 minuten je telefoon. Misschien doet je telefoon het wel niet zo goed.. Je vraagt zelfs een vriendin of ze jou berichten wel krijgt maar daar schijnt niks aan de hand te zijn. Dus waarom hoor je niks van hem!

Wat eerst zo veel belovend leek, is nu veranderd in een nachtmerrie. Al dagen hoor je niks van hem maar je durft hem niet te bellen dus wacht je maar rustig af. Na die 4 berichten die je hem al gewatsapped hebt ( en die hij gelezen heeft!!) ga je niet de psycho uithangen en nog meer sturen.... Gek word je ervan! Hoezo moet jij zo zitten wachten op een vent? Zo zit je helemaal niet in elkaar! Rare gedoe.. Hij kan toch gewoon even wat van zich laten horen? En hij mag ook best zeggen hoor dat hij het hierbij wil laten, maar dat laten bungelen aan een pootje daar wordt je toch wel echt kriegel van..Je hebt het gevoel dat je aan het lijntje wordt gehouden en je wilt gewoon wat duidelijkheid!

Een van de meest irritante momenten van het daten en waar iedereen bang voor is.. Onduidelijkheid en radiostilte. Je gaat jezelf allemaal smoesjes vertellen. Helaas zijn de meeste smoesjes echt smoesjes.. We gaan er een paar door lopen:


1."Zou er misschien iets gebeurt zijn?"

Lief is dat he... Als je in eerste instantie bezorgd over hem bent omdat je niks hoort. Maar eerlijk? Als hij je leuk vindt en er echt iets gebeurd is, laat hij je dat weten. Je hebt immers voor jullie date intents contact gehad over alles?


2 "Ik zou zo echt nooit doen! Ik reageer altijd terug!"

Wees eens eerlijk.. Heb je zelf een situatie gehad waarin je niks meer hebt laten horen? Dat deed je omdat je het niet zo interessant vond? Iedereen kiest wel eens voor de "negeer-knop". Niet meer ingaan op berichten of belletjes. Dit is voor de genegeerde erg vervelend en kwetsend. Voor de "kwetser" voelt het ook niet fijn. Maar waarom doe je het? Omdat je inderdaad de ander niet wilt kwetsen. Want ja,het is nooit leuk om te vertellen dat je hem of haar niet zo leuk vond.


3 "Hij stuurt wat terug!"

"Sorry xxx ik ben erg druk opt moment... bel je later xx"  Sorry, maar als hij je echt leuk vindt dan bericht of belt hij wel.Vraag je af of je dit wel wilt. Een man die je niet terugbelt en een berichtje stuurt waar je onzeker van blijft. Hij hoord er net zoveel energie in te steken als jij.

4 "Sommige mannen zijn niet zo van de telefoons."

Dat is echt grote onzin in een tijd waarin iedereen bijna vergroeit is aan zijn telefoon. Kijk, als hij overdag druk aan het werk is, niet op facebook, instagram en al die andere kanalen zit dan kan je begrijpen dat hij met iets anders bezig is. Een man die verliefd is, laat dat wel merken!
En hij heeft je gevonden op internet? Op Rubensdating? Dan heeft hij ook wel een telefoon waar hij op kijkt en dan is hij "ook wel van de telefoons"

5 "Hij heeft het gewoon heel druk.."

Ja.. blijf dat vooral zeggen... Hij had toch ook tijd om met je tot 3 uur snachts te bellen en te chatten? En dan hoor je ineens niks meer van hem? Lijkt me vreemd..

6 "Ik denk dat ik hem gewoon even met rust moet laten.."

Waarom? Weetje, ik heb in mijn datinggeschiedenis een hoop mannen "met rust gelaten" en die deden dat vervolgens ook bij mij. Dan belden ze als ze me nodig hadden. Ja... over aan het lijntje houden gesproken.. Als je wilt dat hij jou leert kennen moet je gewoon wat van je laten horen. Hou het wel kort en hou ook de eer aan jezelf. Als je na 2 weken nog niks hebt gehoord of hij neemt niet op? Kan je er vanuit gaan dat hij gevlogen is.
 

7 "Ik ga hem opbellen en ik ga zeggen dat ik het zat ben!'

Zoooo vaak heb ik dat gedacht.. Ik heb ook heel wat boze mails geschreven naar kerels en ik kreeg er vaak alleen maar uit wat ik er niet uit wou halen. Geen reactie.Maar wat moet ik er dan mee?
Nou wat dacht je van niks? Wat altijd heel goed helpt in deze situatie is ernaar kijken alsof je beste vriendin dit meemaakt.

1 "Je moet je niet zo druk maken joh.. Als hij je echt leuk vindt dan komt hij wel naar je toe!"

Inderdaad..Ga jij daar maar lekker op hem zitten wachten..NOT
Hele mooie dooddoener zulk advies. Want eigenlijk heb je er niks aan.. Als je dit tegen jezelf zegt dan geef je jezelf hoop. En als je dit na 3 weken nog tegen jezelf zegt moet je nodig eens weer uit want kerels die je 3 weken laten wachten, die hebben genoeg van je mooie kostbare tijd opgesnoept. Geloof me meid, die vent is gevlogen.. Wacht niet langer dan 1 week. En eigenlijk? Is dat al meer dan genoeg.

2 "Kijk het deze week nog aan en als hij nog niet belt dan weet je dat hij je niet leuk vind"

 Top vriendinnen zijn dat! Inderdaad! Geef jezelf een ultimatum. Zo lang ga ik "wachten" en dan heeft hij pech. Next!

3 "Hier! bellen!"

Als je nou echt niet meer kan wachten, bel hem dan op. Wees niet bang en ga de titanenstrijd aan. Vraag hoe het met hem gaat en vraag of hij zin heeft wat te gaan eten of drinken ergens. Zegt hij dat hij geen tijd heeft of smoesjes maakt, kort gesprek van maken en verder gaan. De enige reactie die je ergens toe helpt is een "Ja!"

4 "Kerels ... Hier! Wijn!"

 Leuke vriendinnen zijn dat! Je mag er best treurig om zijn dat hij je zo heeft laten hangen en als het je oplucht kan je hem best een bericht sturen dat je het een rotstreek vindt dat je niks meer van hem hoort. Weet wel dat je in het laatste geval de deur vaak wel dicht gooit. In sommige gevallen kan het succes hebben.Sommige mannen moet je even wakker schudden.Maar in de meeste gevallen?  Sluit het af , met een goede vriendin, en ga door. Er is echt iemand die veel beter in jou wereld past dan een man die niks meer laat horen van zich zelf.

5 "Kijk er nou eens goed na... Wil je eigenlijk wel echt iets met hem?"

Je kan je ook afvragen of je uberhaupt wel met iemand wat wilt opbouwen die zo met je omgaat. Het kan iemand zijn die zijn afspraken moeilijk nakomt. Of iemand die jou vergeet? Dat wil je ook niet toch? Vergeet jezelf en je eigen waarden en normen niet. Ga niet op iemand wachten waarvan je diep van binnen weet dat je daar niet gelukkig van wordt. Deze laatste is echt de allerbeste. Eerlijk zijn tegenover jezelf. Houd jezelf niet voor de gek! Soms wil je heel graag verliefd zijn. Zorgeloos verliefd, iemand hebben die naast je staat en je alles geeft wat je nodig hebt.
Dan komt er een vent voorbij die je van je voeten veegt en je op je mooie billen laat liggen. Maar geniet daar ook van! Zie het als iets wat je ook hebt meegemaakt en niet als iets wat je verdriet heeft gebracht en je teleur heeft gesteld. Je kan het een ander niet kwalijk nemen dat jij er meer van had verwacht...Mocht je nou iets kwijt willen of willen delen over dit stuk?
Je kan altijd mailen met Emmie via info@rubensdating.com ovv Emmie's "love handles"
Deel dit bignews item met andere:

Reacties

rolandinio

Je kwaad maken help niets, hem proberen te veranderen ook niet. EN geloof mij, ik heb het ook gehad, heerlijke avond! Nog een kopje "koffie" gedronken en dan. Niets...

Aangezien je alleen maar jezelf kan veranderen, meerdere lijntjes uitgooien en flink hengelen. En degene die blijft hangen die heeft geluk.

Petbeer

Ook dit heeft te maken met dat normen en waarden verdwijnen. Persoonlijk ga ik niet nog een kopje "koffie" drinken als ik niet 100% zeker ervan ben het meer kan worden. Dus ook geen toneelspelen naar de ander, maar eerlijk zijn en vertellen het hem niet gaat worden.

Indien er toch twijfel is geef je geen valse hoop... en hou je dus je hengel in je broek :o) En dan neem je tijd om naar je gevoel te luisteren,.en zodra je eruit bent laat je dit netjes weten toch?

justhans4u

Eerlijk duurt het langst......altijd

Margooo

ja precies...ik kan dit goed volgen.
Had een poosje iets met een bijzonder leuke man.
Maar elke keer...na een aantal ontmoetingen kreeg ik te horen, kan er niet goed mee omgaan met jouw kilo's teveel om dan na een paar dagen weer te gaan appen en voorzichtig een voorstel te doen of ik hem toch weer wil ontmoeten. Dit ging zo 4 keer...toen dacht ik ben ik nu gek of wie is hier gek? Toen heb ik de beslissing maar voor ons beiden genomen en het contact verbroken. Ik ben er totaal onzeker van geworden. Met zo een man wil ik echt nooit meer iets...

Monnikki

Hoi ik denk er zo over ben altijd eerlijk ook al komt het klunzig over zeg wat je bedoelt en voelt. Gaat het niet samen zo what dan moet het niet zo zijn. Er is de ware alleen de ene vindt hem eerder dan de andere. Concessie doen werkt niet maar weet wel wat je Wilt. Egoistisch vindt nooit iemand. Alles liefhebbend ook niet. Maar op je tenen lopen en jezelf anders voordoen is niet eerlijk, kom je nergens mee. Succes...en hou vol....
Liefs van blondje.