Rubensdating

Meer is mooi

Inloggen
Snel zoeken 
Uitgebreid zoeken »Bignews Health, love and beauty


Beauty

Justbib beurs gaat NIET door 10-03-2015

Lieve leden en lezers van BIGnews. Wij hebben net te horen gekregen dat de organisatie van de Justbib beurs heeft besloten de beurs voor dit jaar te stoppen.

Wat vreselijk jammer nou! Geen prachtige beurs en geen heerlijke shopdagen...
Aaron Groeneveld vertelde ons in een persoonlijk interview dat hij het zeer betreurd dat de beurs noodgedwongen moest stoppen "Gisteren hebben we in een lang en uitvoerig gesprek met het beursgebouw besloten om het af te blazen."

Veel kon Groeneveld er zelf niet aan doen "Ik heb echt mijn uiterste best gedaan om zoveel mogelijk mensen bedrijven en bezoekers voor dit event warm te maken maar als blijkt dat standhouders afzeggen en niet op tijd betalen moeten wij als organisatie te veel inleggen qua financiƫn. Ook viel de voorverkoop van de kaarten tegen.Het risico om dit door te zetten was gewoon te groot."

Justbib beurs zou dit jaar voor het eerst in Utrecht georganiseerd worden met een prachtige 1001 nacht stijl waar je als volle vrouw je hart op kon halen. Zoals de organisatie ons al veelvuldig had laten weten, waren ze erg blij met het thema en met de vele prachtige stands. Dat het nu niet doorgaat is voor Aaron als oprichter een behoorlijke domper.
"Ik ben er persoonlijk nog behoorlijk van ondersteboven dat naast de reden waarom het niet doorgaat, het ook gewoon ECHT niet doorgaat! Ik had het zo graag anders gezien. Ik kan niet anders zeggen dat ik vanuit mijn tenen teleurgesteld ben.."

De organisatie liet ons weten dat ze nu aan de slag gaan met alle kaarten die verkocht zijn zo snel mogelijk terug te betalen. "Het kan allemaal even duren maar we gaan iedereen zijn geld terug geven."

Mocht je nou zelf zoiets hebben van "Ach laat maar zitten dat geld" wat wij ontzettend nobel zouden vinden! Mail dan naar justbib.nl@gmail.com ovv "Laat maar zitten"  vermeld hierbij je naam en je adres dan kunnen zij je een bedankje sturen.

We hopen dat we de organisatie van JustBIB snel zal herstellen en wellicht tot volgend jaar!


Deel dit bignews item met andere:

Reacties

   Nog geen reacties.