Rubensdating

Meer is mooi

Inloggen
Snel zoeken 
Uitgebreid zoeken »Bignews Health, love and beauty


Love

Valentijns special! De winnaars zijn bekend. 06-02-2015

Daar zit je dan te zuchten op de bank: 'Zal ik dit jaar een kaartje krijgen? Of misschien een bos rode rozen?' Of ben je niet zo van dat romantische gedoe? Misschien heb je wel een speciale date met een prachtige man of vrouw! We hebben dit jaar de 'Valentijnspecial' en we geven een aantal leuke dingen weg!

Groomsday

Een box voor de man. Groomsday heeft een primeur in handen en richt zich enkel en alleen op de behoeften van de man. Want in tegenstelling tot de vrouw, wil de man gewoon spullen die het doen. Punt! Geen proefmonsters of producten die nieuw of anders zijn, maar gewoon het oude en vertrouwde voor de rest van je leven met de post bij je thuisbezorgd. Het klinkt ons als muziek in de oren... Hoe werkt dat dan? Eigenlijk is het kinderspel. Je gaat naar de site van Groomsday en klikt op 'onze boxes' en kiest een van de drie boxen uit die je handig lijkt en volgt het stappenplan. Zo vul je je box met enkel en alleen producten die jij nuttig en fijn vind. Eenmaal klaar kun je kiezen voor een box voor vier, zes of acht weken of je bestelt eenmalig om te kijken hoe het je bevalt. Of je nu een echte 'man'-man bent of een ijdeltuit, er zijn drie boxen die elke man precies genoeg variatie bieden.
Wij mogen van de mannen van Groomsday één box nr. 2 cadeau geven ter waarde van € 49,95 die je zelf mag samenstellen! Wat een prachtig mannencadeau voor Valentijnsdag! Geef je hieronder op door 'Groomsday' in te vullen.
Wondervolle Datingtips

Ook Wondervol heeft dit jaar een Valentijnspecial. Wondervol heeft Emmie, oprichter van Rubensdating, gevraagd de lezers van haar site te verblijden met een aantal zeer bruikbare tips. Hermina de Vries, bedenker van Wondervol, is al jaar en dag bekend door haar geweldig interessante blogs waarin ze veel onderwerpen over plus-size aan de kaak stelt. Je kunt haar volgen op Facebook. Ook leuk om te weten: Hermina organiseert een aantal keren per jaar de curvy high tea. Hier gaan we over een aantal weken een leuke special over schrijven.


Je bent wat je date - Petra Noordhuis


Heb jij het gevoel dat jij als enige gekke dingen meemaakt tijdens het daten? Of ben je wel eens benieuwd naar wat een ander meemaakt op zijn of haar zoektocht? Petra Noordhuis heeft een heerlijk leesbaar boek geschreven. Heel herkenbare verhalen over de eerste dates. Waarom gaat het toch steeds mis? Ligt dat aan jou of aan de situatie waarin je zit? Door het lezen van de verhalen kun je er soms achter komen waarom je in een bepaalde situatie zit. Je kunt erom lachen, ervan schrikken maar ook genoeg leren om elke volgende situatie beter te herkennen. Wij vinden het zeker een notering waard! Wil jij graag een exemplaar van dit hilarische boek? Wij mogen er één weggeven! Laat je naam achter onder aan de post met de vermelding 'Date'.
 Ciao Bella - Tessa Kiros

De liefde van de man gaat nog altijd door de maag, maar bij Rubensdating geld dat ook zeker voor de vrouw! Als je dit boek openslaat, open je de deuren naar de keukens van de mamma's van Venetië. De geuren van de heerlijkste gerechten ruik je terwijl de vrouwen je aan de keukentafel laten zitten en je de geheimen van een goede keuken vertellen. Je handen glijden over de naar lavendel ruikende gesteven lakens terwijl ze je vertellen dat ze vanmorgen net naar de markt zijn geweest, want het is donderdag. Het meest romantische kookboek ooit gemaakt!

Wil jij dit boek voelen, ruiken, proeven en meemaken en de vrouwen van Venetië in jouw keuken tot leven roepen? Geef je hieronder op door 'Ciao Bella' in te vullen.

Special voor haar - Collistar

De enige en allerlekkerste scrub die elke vrouw van haar vent cadeau zou moeten krijgen of voor zichzelf zou moeten kopen! Een heerlijke scrub voor je hele lichaam. Precies genoeg olie, zout en geur om het elke keer weer te gebruiken. We kunnen hier een hoop informatie over geven maar onze ervaring is: gewoon gebruiken! Kun je niet wachten tot de uitslag van deze give-away? Ga dan gelijk naar Douglas. Kun je nog even wachten, geef je dan hieronder op door 'Collistar' in te vullen en wie weet, krijg jij deze scrub wel thuisgestuurd.Lieve Petra

Vanaf Valentijnsdag mogen we Petra verwelkomen in ons team met haar maandelijkse column 'Lieve Petra'. Hierin zal ze onderwerpen behandelen uit eigen ervaring maar ook vragen die ze van jullie krijgt. Je kunt haar mailen op info@rubensdating.com onder vermelding van 'lieve Petra'. Dit mag anoniem maar ook onder je eigen naam. Petra, single, is tekstschrijver en communicatietrainer van beroep en sinds kort ook een schitterend plus-size model. Wij vragen ons af waarom er geen vent naast haar loopt, maar dan zegt ze doodleuk: "Ik kan hem gewoon nergens vinden." Dus kijken we haar met bewondering na en zuchten alleen maar... Wij hopen op een mooie samenwerking!

Vrijdag 27 februari maken we de winnaars bekend in ons nieuwe item :
"Wanneer ben je de ware?"


Wij wensen iedereen een schitterende en romantische valentijn en hopen op veel liefde voor iedereen.

Winnaars van deze actie zijn :


Hanjas20  Collistar

Drakonis  Groomsday

Weelde    Ciao Bella

Marcel71  Date 


Gefeliciteerd! Stuur ons je adres gegevens op info@rubensdating.com ovv welk cadeau en wij zorgen dat je volgende week het cadeau in je bezit hebt.
Zit je er niet bij? Dan heb je vast meer geluk in de liefde!
Deel dit bignews item met andere:

Reacties

dasja

hoi rubensdating, leuke actie en ik zou graag in aanmerking komen voor t boek ciao bella alvast bedankt gr liesbeth

herfstblaadje

Collistar

Weelde

Ciao Bella lijkt me een fantastich boek.

Lientje1972

Collistar

yumyum

Wat een leuke actie! :-) Misschien wordt het toch nog een leuke Valentijn ;) Ik heb wel zin in een poezelig huidje dus ik doe graag mee voor de COLLISTAR scrub!

En nu nog even geduld hebben! Spannend!!!

Pascal1977

Zo'n GROOMSDAY doos lijkt me wel wat !

Eilandmeisje

Date :-)

ghislaine07

Collistar

Drakonis

Groomsday

rubensgirl

Collistar please

Hanjans20

Collistar

sandra1975

date

Anita1961

Please, please, Collistar!

Chanel5

Ciao Bella :-)

rubens71

ciao bella thx

Bonnie53

date

Aphrodite84

Date

vincey

Toffe actie. Groomsday is ook een erg leuk concept.

Marcel71

Date

upintheclouds

Collistar :)

K83

Collistar

Nina82

Collistar! :-D

zyrantha73

Wat een leuke dingen allemaal en ik kan al zo moeilijk kiezen ;-)

Ik ga dan toch voor het boek 'date'

mcb

Ciao Bella.... lijkt me geweldig mooi!

B666

Groomsday