Rubensdating

Meer is mooi

Inloggen
Snel zoeken 
Uitgebreid zoeken »Bignews Health, love and beauty


Beauty

Fashion for men 25-11-2014

Nog redelijk onbekend in Nederland is Chubstr.com, een mannenblog waar enkel volle mannen zich kunnen laten inspireren en zien. Met prachtige grote foto's van robuuste volle mooie mannen. Het is over met de trainingspakken of de te grote vormloze maatpakken! Chubstrs ( oftewel chubby men) hebben hun weg gevonden op het web. Want wat de vrouw kan, kan de man natuurlijk altijd beter en mooier...

Het sinds 2011 bestaand plussize online magazine is opgestart uit frustratie. "Voor de slanke en normale man waren er genoeg actieve online magazines maar voor de volle man was er niets", verteld de robuuste Mr. Sturgell, oprichter van Chubster.com. Dat moest anders, vond de 35-jarige. Sindsdien is er een ware revolutie ontstaan. De site heeft dagelijks nieuwe updates en foto's van enthousiaste lezers. Mooie foto's van robuuste mannen met stoere kleding in een eigen stijl. Chubstr.com laat de man zichzelf zijn. Het is met recht een aanwinst te noemen in de plussize wereld. Niets laat merken dat stoere mannen niet ijdel mogen zijn. Integendeel, laat je maar zien.

Wat de 'gewone' man kan, kan een Chubstr beter.

Details matter

Voor een Chubstr zijn details belangrijk. Dit uiten ze niet alleen door er verzorgd uit te zien, maar ook door hun best te doen om iets anders van hun outfit te maken. Dat is 'part of the concept'. Charisma & karakter is wat Chubstr.com wil laten zien. Geen onzekerheid meer over 'what to wear'. Een volle man heeft net zoveel potentie als een slanke, misschien zelfs nog wel meer... Chubstr.com is een Engelstalige site, maar de beelden zeggen genoeg! Het kan anders en volgens Chubstr.com moet het ook anders. "De volle mensenmarkt wordt elk jaar groter. Als wij ons niet laten horen op deze manier zal er nooit iets veranderen." De trend zet zich op dit moment internationaal door en dat is waar Chubstr.com op hoopt. Een grote mannen revolutie!

Is dat mogelijk in ons kikkerlandje?

Zijn er winkels waar een volle man van 20 tot 40 jaar zich thuis kan voelen zonder het idee te hebben met opa op stap te zijn? Ja en nee. Het gaat vooral om wat je ervan kunt maken. Dat houdt veelal in dat je een beetje zal moeten improviseren en je vooral laten inspireren door de outfits die je op internet kunt vinden of zoals ze bij Chubstr.com laten zien. Mannen worden een beetje vergeten. Het is erg moeilijk om een kledingzaak voor deze doelgroep te vinden die hip is. Dan kun je denken: 'Laat maar, het wordt nooit wat...' Maar kijk eens goed naar de foto's. Zoek leuke items bij elkaar! Een goed kapsel, een mooie tas of een paar schoenen, een goed luchtje, misschien zelfs een baard? Laat iets als weinig keuze je niet uit het veld slaan. Maar eerlijk is eerlijk, de keuze valt ons ook tegen... Want ook de volle man wil wel eens een mooie gebreide trui met Scandinavisch motief. Het was wel even zoeken, maar uiteindelijk hebben we er eentje voor je gevonden!

Plussize in Holland Biggy mans in Almere heeft ook een webwinkel. Best aardig, maar nog wel redelijk basic.
Bij Grote kleren webwinkel komen we ons eerste vest met Scandinavische print tegen! Een site die zich echt met stip nummer 1 mag noemen in de plussize men fashion van Nederland! Goede betaalbare mannen outfits.De site zou wel een wat stoerder imago mogen krijgen.

Plusman.nl is redelijk nieuw in Nederland maar blijft zeker niet achter. Deze webshop doet het iets beter met een kwalitatief hoger aanbod.

Nog steeds is het aanbod voor een volle man zwaar maar dan ook 'obese' onder de maat, maar het begin is er! De volle man mag zich laten zien en daar is ook ruimte voor! Wil je liever persoonlijke hulp? Ga dan eens langs bij Hope in Amsterdam. Nu maar hopen dat er in Nederland binnenkort ook een Chubster.nl zal zijn.Deel dit bignews item met andere:

Reacties

Babsb

Mooi, héél mooi !!!