Rubensdating

Meer is mooi

Inloggen
Snel zoeken 
Uitgebreid zoeken »Bignews Health, love and beauty


Love

GEZOCHT!! 1 jaar gratis lidmaatschap 04-08-2014

Hoi leuke single!
Strix Television is bezig een positief programma te maken over plussize singles . Wij helpen Strix daar graag bij en hebben daarom nogmaals een oproep voor jullie. We gaan je een verduidelijking geven.

Eerlijk is eerlijk, wij kunnen begrijpen dat je geen zin hebt in zo'n " dikke mensen dieet programma" . Het is door de media keer op keer aan ons volle mensen duidelijk gemaakt dat we een vorm van uitersten zijn en dit moet belachelijk gemaakt worden.
Wij van Rubensdating krijgen ook geregeld mails van radio of tv programma's  waar ze gebruik willen maken van ons leden bestand om programma's te maken waarbij volslanke mensen in een sterotype worden neergezet. Stereo-typisch volle mensen neerzetten hebben we inmiddels wel gezien.

We willen  een ander lichtje over plussize laten schijnen.
Toen de oproep van Strix binnenkwam was er meteen een goed gevoel. Deze mensen waren niet van plan dit stereotype in stand te houden. Na een persoonlijk gesprek met de programma makers was ons duidelijk dat de intenties van dit programma heel goed waren!

Strix wil graag aan de media duidelijk maken dat er een hele grote doelgroep is vergeten. Dat het tijd wordt dit serieus te nemen en hier gehoor aan te geven. Plussizers zijn geen "leftovers" ,achterblijvers of een stereotype maar komen in elke laag van de bevolking voor. Plussizers  hebben het best goed zo!

Veel onderdelen in de plussize wereld zijn in de afgelopen 10 jaar veranderd. Kleding, restaurants, uitgaansplekken, stranden, auto's liedjes, steeds beter komt in beeld dat er dingen veranderen. Dat wij plussziers niet langer achter het net vissen.
In de plussize dating wereld is er dankzij sites als Rubensdating, maar ook blogs en andere plussize believers, veel duidelijk geworden en veranderd.
Plussize mannen en vrouwen voelen zich zekerder en bloeien op. Mannen en vrouwen werlke op volle mensen vallen zijn minder bang om als " freak"  bestempeld te worden en daten er lustig op los. Geen schaamte, geen gene, gewoon doen!

Hoog tijd om dit de wereld  te laten zien!

Daarom doen we nogmaals een oproep aan al onze leden zodat we samen dit programma een succes maken.

Wat zoekt Strix?


Strix zoekt een mengeling van plussize singles om een gevarieerd beeld te neer te zetten.

Dat houdt in dat ze iedereen willen spreken! Jong oud groot klein, wat je ook zoekt, alles is welkom.
Want iedereen heeft een verhaal en iedereen is bijzonder!

Mischien ben je
 juist een beetje verlegen of helemaal niet
of  ben je net aan het daten
of date je met iemand die je nog niet hebt ontmoet en ga je dat binnenkort doen of diegene durft steeds niet.
of misschien kom je elke keer niet verder dan een telefoongesprek. Ook dan willen ze je graag helpen tijdens jouw zoektocht.
Misschien ken je wel iemand die je wilt opgeven! Of wil jij je opgeven met je nieuwe date!


Het enige wat wij kunnen doen is jullie deze kans geven en jullie te stimuleren om hieraan mee te doen en zo anderen ook over de streep te trekken.

Want het wordt hoog tijd dat we eens een positiever licht laten schijnen over plussize dating!


Oproep tv programma 21-07-2014

Strix Television, de maker van onder andere Expeditie Robinson, is bezig met het ontwikkelen van een nieuwe serie. In deze televisiereeks gaan ze een aantal leuke enthousiaste single plussize dames en heren volgen in de wereld van het daten en in hun zoektocht naar de liefde.

Hoe voelt dat als je altijd hebt gedacht dat je een leftover was? Dat je door een datingsite als Rubensdating of een ervaring elders je ineens gaat voelen als een prachtige plus size beauty? Misschien heb jij het wel nooit zo ervaren en heb jij je jeugd en je liefdesleven als een vrolijk konijn door het weiland gehuppeld.
Hoe voelt het als een man of vrouw  jou uiterlijk zo prachtig vindt? Wat doet plussize daten met jou?

Wil je dat plussize mannen en vrouwen in een positiever daglicht komen?

Dan is Strix opzoek naar jou!

Wij steunen Strix enorm in hun zoektocht naar plussize singles en geven daarom iedereen die uitgekozen wordt voor de uitzending:

1 jaar gratis lidmaatschap!


Lijkt je het leuk hier aan mee te doen?
Stuur dan een mailtje met een kleine introductie van wie je bent
naar


love@strixtv.nl

Wij hopen op veel enthousiaste reacties! Deel dit bignews item met andere:

Reacties

   Nog geen reacties.