Rubensdating

Meer is mooi

Inloggen
Snel zoeken 
Uitgebreid zoeken »Bignews Health, love and beauty


Beauty

BIB is Back! 28-11-2013

Ken jij de oude Big is Beautiful nog? Veel reclame, weinig info? Gelijk vergeten. Big is Beautiful is Back!

Big is Beautiful. Duidelijk onder handen genomen door de nieuwe hoofdredacteur en tijdschriftengoeroe Andrea Hollebeek. Een vrouw die van wanten weet. Het was een schot in de roos. Een beetje meer internationale glamour en een beetje minder Hollandse kneuterigheid.

Weg met de hobbezakken! Show those curves!

Wat vroeger bekend stond als een blad voor " dikkerds" is nu veranderd in een glamourblad voor de plussize vrouw.
Heerlijke juicy tips what to wear en wat je beter aan de humana kan doneren. Net als in elk glamourblad begint BIB ook met een aantal pagina's over gadgets en hippe adresjes. Wat gebeurd er allemaal in plussize-land  en wie is er dit seizoen op de catwalk te zien.
In deze editie word ruim de tijd genomen voor niet alleen schitterende glamour foto's maar ook prijzen van kledingstukken en ontwerpers worden vermeld. Erg handig voor hen die de BIB als styling gids willen gebruiken.
Deze 147 pagina's tellende dikke tante is van voor naar achter een aangename harde stormbui in de wereld van fashion. Niet alleen in Nederland maar ook in de rest van Europa heeft dit blad haar sporen ruim verdient. Nederland is wat trager als het gaat om de plussize industrie en dat is zonde.. " We merken dat in de rest van de landen waar BIB bekend is het heel goed verkoopt. Nu Nederland nog! " verteld Andrea. Door de grote sprongen in de plussize wereld zit een blad als BIB overal gelijk bovenop. Of het nu gaat om de New York plussize Fashion week of iets dat gezegd is door een bekende ontwerper? Via BIB kom je het allemaal te weten. Voor jullie die de BIB nog niet zo goed kennen, gaan we jullie lekker maken..In deze editie:

Party Fashion!


18 Pagina's smullen van de laatste trends uit de plussize fashion industrie. Een mooie variatie tussen een goed basisstuk met danging accessoires. 

Een interview met de volle zangeres Shirma Rouse.

" Niemand maakt mij wijs dat ik niet mooi ben" 

Een stevige tante met een DIJK van een stem. En nu te bewonderen met interview en een reeks prachtige glamour foto's in de BIB. Shirma verteld openhartig over haar ervaringen als plussize vrouw in de harde muziek wereld en ook over haar liefdesleven als volle vrouw. Een sterke dame met het hart op de goede plek!

Nigella Lawson

Smeuig en smaakvol.. BIB neemt een kijkje bij de wulpse kookvrouw Nigella Lawson. Voor de curvy dame is koken een therapie. Het roeren in pannen, het vullen van een kip of het glazuren van een taartje is voor haar een manier om te ontspannen en plezier te hebben. Hoe het eindresultaat eruit ziet, is van ondergeschikt belang. Het enige wat telt is dat het lekker is en dat er veel is om te genieten.

Column

Pien Ankerman verteld hoe ze omgaat met " Een goed bedoeld advies".


Say Yes! To the curvy dress!

Heb jij dromen over jouw "perfect wedding dress?"  Deze editie een prachtig gedetailleerd item over volle bruiden. Een fotoreportage waarin verschillende volle vrouwen nog eenmaal hun trouwjurk aan trekken. Hoe is het om volle bruid te zijn en waar moet je op letten bij het kopen van een plussize trouwjurk. BIB geeft 11 tips hoe je het beste kan shoppen. Waar koop je dan zo'n perfect dress? Ook daar wordt antwoord op gegeven.


En nog veel meer..

Er moet ook wat over blijven om zelf te ontdekken. Een blad met 146 pagina's en zeker zoveel onderwerpen kan je ook alleen maar relaxt met een kopje thee of een glaasje bubbels lekker zelf doornemen.. en doornemen... en nog eens doornemen.. en nog eens doornemen...De BIB is heel gemakkelijk te bestellen voor slechts 19,95 per jaar. En voor maar 3,95 heb je al een tablet versie.


Deel dit bignews item met andere:

Reacties

Nikki1966

Wauw nog beter en mooier ons niet te missen blad, ik hoop dat de versie voor de mannen, die er ook speciaal was er ook nog is.?
Kan ik weer heerlijk mijmeren van de mode de nog gaat komen en hoe fijn ik mij zal voelen in deze nog aan te schaffen kadootjes helemaal alleen voor mij.....

je aanbidder nikki

Karimm

Hee wat leuk! Ik heb zelf nog in dit blad als model gestaan toen ik 17 was. Ik ben reuze.benieuwd!