Rubensdating

Meer is mooi

Inloggen
Snel zoeken 
Uitgebreid zoeken »Bignews Health, love and beauty


Love

Disscussie Hoe kom je uit de kast? 05-11-2013

Hoe kom je ervoor uit dat je op volle mannen of vrouwen valt ?  Dat lijkt voor velen van jullie een tweede natuur maar het gros van de liefhebbers is nog een beetje terughoudend...


"Ben je dan ook een feeder?"


Niet alle maar zeker een groot aantal mannen die op vol vallen, hebben er in hun dagelijks leven nog moeite mee om hiervoor uit te komen. "Je moet als liefhebber sterk in je schoenen staan om tegen al die vragen en zeker vaak ook kritieken te kunnen."
Het is dan ook een veel gehoorde vraag want ja! Iemand die op dik valt, die moet wel een kronkel hebben. "Wat vind je daar dan zo mooi aan! " Vraagt de man aan je, die je met volle verbazing aankijkt als jij met je nieuwe volle vriend of vriendin binnenkomt.
Voor velen van onze maatschappij is het nog altijd moeilijk te begrijpen dat er mensen gelukkig kunnen zijn met iets waarvan zij geen kaas lusten. Of dat nou komt omdat ze het niet snappen of omdat ze het gewoon niet kunnen accepteren? Of ben je gewoon niet goed wijs? Wij zijn benieuwd naar jullie visie hierover. Hoe kom je uit de kast en wat vind je van mensen die hier moeite mee hebben. Laat ons je tips en ervaringen horen.

"Ik zou het graag willen vertellen, maar het brengt zoveel opschudding met zich mee. Het is haast een soort ondergrondse aardbeving. Je merkt wel dat alles wat scheef staat maar je kunt er niet echt een vinger opleggen dat er iets gebeurt is. Mensen die het weten kijken me af en toe komisch aan.  Ik kom er dus gewoon voor uit dat ik op volle vrouwen val maar daar heeft niet iedereen vrede mee! En dat noem ik dan op mijn beurt weer geen vrienden..."
Verteld een man ons. Het fenomeen vallen op volle mannen iets is wat door onze maatschappij  beter wordt geaccepteerd dan andersom. Daarin zijn maar weinig gevallen bekend waarin vrouwen deze zelfde vragen krijgen. Want ja, als vrouw hou je gewoon van een grote kerel!

Openbaar van een volle vrouw houden?


"Ik ben ervoor uitgekomen omdat ik mezelf in de weg loop als ik het niet vertel...
Ik voel gewoon veel minder gelukkig bij een slanke vrouw, dan bij een volle.
En daar komt nog eens bij, ik sta natuurlijk niet alleen.
Want naast me staat een prachtige vrouw die elke dag met commentaar van anderen te maken heeft!
Ik krijg het maar in een dunne laag over me heen.
En ik ga alleen maar meer van haar houden als ze laat zien hoe gelukkig ze is met mij!"

Ook zijn er gevallen bekend van mannen die een relatie hebben met een slanke vrouw
en een volle vrouw " on the side" oftewel als toetje hebben.
Als volle vrouw moeilijk te behappen.
Wij zijn benieuwd of jij dit wel eens hebt meegemaakt.

Wat is jouw verhaal?


Ben jij liever een stiekeme snoeper die er zijn hele leven al bang voor is om uit de kast te komen? Ben jij eentje die van de zijlijn liever kijkt dan dat je verteld dat je op vol valt?
Ben jij iemand die zich afvraagt waar iedereen zo moeilijk over doet?
Snap jij wel waarom mannen in de kast zitten in sommige gevallen?
Of ben jij juist iemand die je helemaal inzet voor het uit de kast komen?

En vrouwen, ben je wel eens met een man geweest die stiekem op volle vrouwen viel? Heb jij iemand uit de kast geholpen?
Wij zijn ontzettend benieuwd naar jullie reacties!

Maak "VVV" ( voorkeur voor vol) bespreekbaar.

Je verhaal mag altijd anoniem!


Dan plaatsen wij het voor je. In dat geval kun je ons je verhaal sturen en geven wij je een anonieme niet te traceren nickname.
Stuur je antwoord naar info@rubensdating.com

Deel dit bignews item met andere:

Reacties

Ikke86

Ik heb inderdaad al een paar keer de vraag gehad of ik in was voor alleen sex, waarvan 1 man toegaf dat hij gewoon wilde weten hoe het was om sex met een stevige vrouw te hebben.
Ik heb bedankt, ik wil een man die mij wil omdat hij mij inderdaad prachtig vind zoals ik ben en dit ook aan de buitenwereld wil tonen.
Het gaf mij zo'n geweldig gevoel toen ik een man tegen kwam die ronduit zei: ik vind je lichaam prachtig, ik wil geen dunne vrouw. En als zo iemand dan trots met je over straat loopt en uitstraalt 'ze is van mij'. Jemig ik wist niet wat me overkwam!
Dus mannen trek je niks aan van de buitenwereld maar geef toe dat je ons stevige vrouwen prachtig vind, want er zijn veel mannen die stevige vrouwen mooi vinden maar die niet toe durven te geven omdat het niet in net plaatje past.

bbwlover73

ook ik heb al vaak de vraag te horen gekregen:wat vind je er dan zo mooi aan...zo'n dikke vrouw?
en ik heb dat altijd beantwoord met een tegenvraag...wat vind jij mooi aan slank?
het lijkt me namelijk vrij simpel...je valt op een persoon of niet....ongeacht of hij/zij nou dik of dun is,groot of klein een bepaalde huidskleur of geloof...maakt niet uit...
het is een aantrekkingskracht voor een bepaald persoon.
ook heb ik al regelmatig diverse andere vragen gekregen natuurlijk....meestal van mannen uiteraard....zoals o.a.:en?is het nou zoals ze zeggen?
dikke vrouwen vrijen lekkerder?
ja sorry voor mijn taalgebruik maar zo krijg ik die vragen dus ook.
en dan kan ik alleen maar antwoorden met:
geen idee...ik val niet op slank en die "vrij ik dus niet om te experimenteren".
maar ik heb ook wel eens de vraag van een vrouw gehad met een blinddate....stel nu dat ik dik ben...zou je toch van me kunnen houden en zou je dan ook gewoon met me op straat durven lopen?
ik heb dit toen beantwoord met de woorden (ik chatte al een poosje met haar)...
lieve schat....ik val op je om hoe je bent en eerlijk gezegt val ik op volle vrouwen dus ja...ik kan wel degelijk van je houden en als we samen op straat lopen....loop ik vol trots naast je....want jij ben mijn meisie;)
soms isset idd hard en moeilijk om er gewoon eerlijk op een normale nette manier voor uit te komen en er over te praten,maar ik doe gewoon wat mijn gevoel zegt en ik kom er al jaren open,eerlijk en vol trots voor uit....
ik val op vol....so what???

donna11

Ik vind het altijd lastig om nu vast te stellen wat 'volle' vrouwen zijn omdat we tegenwoordig al snel bang zijn mensen te kwetsen of beledigen. Woorden als vet en dik zijn eigenlijk taboe terwijl ik ze wel duidelijker vind. Zelf vind ik volslanke vrouwen (en daarmee bedoel ik maat 44/46) mooi maar zwaarder meestal niet en daar val ikzelf helaas wel onder. Omdat ik het zelf lelijk vind heb ik ook moeite te begrijpen dat er mannen zijn die dat mooi vinden maar het intrigeert me enorm. Ik vraag me dan ook echt vaak af 'wat het is' dat ze aantrekkelijk vinden. Dat boeit me echt, het hoe en wat en waarom. En wat is dan de grens ? Is het alleen voor de sex of durven ze er ook naast te lopen en voor uit te komen. Ik zie hier best vaak hele leuke mannen en jongens en denk dan altijd 'wat is het dat ze hier doen.........'. Just wondering )) Maar het mooiste voorbeeld dat ik heb is dat men ooit tegen mij zei 'onzin, ik val niet op dikke vrouwen, ik val op jou en jij bent toevallig dik'. :-)

JustBreathe

Om eerlijk te zijn ben ik best flabbergasted over dit bericht. De toon.... het ademt uitsluiting. 'Hoe kom je uit de kast?' Welke kast? Zitten dikke mensen in een kast? Is het bijzonder om een dikke partner te hebben, is het iets wat je op moet biechten? Is het iets waar je mee voor de dag moet komen, wat schokkend kan zijn voor anderen, wat voor controverse kan zorgen of vragen kan opleveren? NEE. En dat zou de boodschap van deze pagina kunnen zijn. Weg met die kast. Op het moment dat iemand het idee heeft uit de kast te moeten komen voor liefde voor een ander mens gaat er iets niet goed. Liefde voor een partner = liefde voor een partner en niks anders. Als men zelf al denkt dat het 'kastwaardig' of speciaal is, zie je je partner dan wel als evenwaardig?

rubensfan2

Hoe kom je ertoe om op volle vrouwen te vallen?
En hoe kom ik ervoor uit?

De eerste stap is dus dat je ontdekt dat je het mooi vind als een vrouw niet mollig, maar echt dik en rond is. 20 Jaar geleden reageerde ik op een contact advertentie: "Val jij op MOOI DIK?" Ik ontmoette toen een vrouw van 150 kg, die overal flink dik was. Meer als converseren konden we niet, het werd dus ook een relatie. Maar ik ontdekte dat ik haar volle figuur erg fascinerend aantrekkelijk vond. Nog herinner ik me, dat ik bij het afscheid haar schouders, die ook weelderig waren beet had en dat ik dat lekker vond.
Ik kon er niet om heen: ik heb een zwak voor dikke vrouwen.

De tweede stap kwam toen ik een dikke vriendin had. Ik vertelde aan een aantal vrienden dat ik val op flink volle dames. Nu ben ik weer singel. Soms krijg ik wel eens een tip van vrienden, of dan zien ze een dikke vrouw en dan zeggen ze: Is die niet wat voor jou?"

Het lastige is dat de maatschappij nog steeds dik onvriendelijk is. Een dikke vrouw, die kan gewoon niet mooi zijn lijkt het wel. En een dikke vrouw kan dat makkelijk gaan denken, dat dat zo is. Lastig wordt het dan om te zeggen tegen een vrouw: Wat ben je mooi vol? Mooi vol??? is dan de reactie, nee ik ben dik en lelijk. Dat haalt wel een hoop plezier weg.

Verder vind ik het totaal niet gênant of zo, om met een volle vrouw gezien te worden. Het is mijn keus, dat gaat anderen niets aan.

Het enige wat ik moeilijk kan voorstellen, is dat een vrouw het zelf prettig vind om behoorlijk vol te zijn. Zelf heb ik een hekel aan dikker worden/ en het gebeurt me ook niet echt.
Dus hoewel ik het heerlijk kan vinden als een vrouw flink weelderig en rond is, kan in me voorstellen dat zij zelf wel een maatje minder zou willen zijn.

Groetjes
Rubensfan2

bbwlover73

woeps....mn "taalgebruik" is aangepast en "gecencureert" zie ik?
hahaha.
ik heb toch echt andere woorden er tussen gebruikt:P

---------------------------------------------------
notitie redactie: helaas ! we konden ook je hele tekst afkeuren maar zo zitten wij dan niet in elkaar :D Op deze manier is het ook zeker duidelijk!

Morela

Ben het met JustBreathe eens, hoezo kast?? Welke kast??
Op deze manier maken we er zelf een probleem van. We kunnen deze term beter helemaal niet gebruiken! Het is een VOORKEUR net als dat je meer van blond of donker houdt...

Mijn ervaring is dat er zat mannen zijn die op volle vrouwen vallen. En die mannen komen er ook gewoon eerlijk voor uit. Ze doen b.v ook nooit moeilijk als je ook lekker een koekje of gebakje bij je koffie eet. Het zijn juist vaak de vrouwen die er een probleem van maken. Vooral de slankere dames die bang zijn voor elke gram vet op hun lichaam. Ze denken vaak hoe dunner hoe mooier. Maar het tegendeel is juist waar! Mijn ervaring is dus dat ik beter geaccepteert wordt door mannen dan door vrouwen...Vrouwen kunnen wat dat betreft echt gemeen zijn. En waarom? Wie weet zijn ze stiekem zelfs wel een beetje jaloers, omdat ik ondanks mijn extra kilos er toch vaak leuker uitzie dan zij zelf...?? Een andere reden zou ik zomaar niet kunnen bedenken.

En tegen mootje 61 zou ik willen zeggen, kom op meid! laat ze lekker kletsen, of je nu dik dun zwart of wit bent, er zijn altijd mensen die zo nodig over je willen roddelen, vaak doen ze dat juist uit onzekerheid over zichzelf. Door een ander belachelijk te maken denken ze dat anderen hun eigen gebreken niet zien...
Je hebt gewoon de verkeerde mensen getroffen. Er zijn zoveel jongens/mannen die wel van volle vrouwen houden!

Naatje35

T jo-jo effect maar dan anders; aanmelden bij Rubens, uitschrijven bij Rubens.
Nu in elk geval weer ingeschreven, mede omdat een vriend me wees op t item "uit de kast komen".

Pas sinds april struin ik nu en dan tussen de potentiële "lovers" op het internet. Tot dan toe heb ik altijd relaties gehad.
Ik ben geen uitgaanstype en in de supermarkt ben ik drukker met me de winkel weer uit slalommen dan dat ik oog heb voor n leuke man; vandaar de Rubens site.
Niet omdat ik last heb van mijn dik zijn. Of omdat ik me er voor schaam oid.
Ik was ook enigszins verbaasd over t onderwerp "uit de kast komen. Op 1 korte fling na heb ik altijd gedate met slanke mannen.
Geen van hen heeft ooit de specifieke voorkeur voor dikke vrouwen uitgesproken. Het was gewoon geen onderwerp.
Ik heb er dan ook nooit bij stil gestaan dat er mensen zijn die zich schamen voor hun partner of voorkeur voor dikke mensen.
Het was werkelijk niet in me op gekomen, tot ik notabene met de liefhebbers zelf in contact kwam.

Zo zei iemand terwijl we zaten te skypen "ik sport veel hoor daarom durf ik wel contact te leggen met dikke vrouwen". Ik dacht alleen maar wtf! waar heb je t over". Hij kletste nog even door en hij leek te denken dat hij god's slanke geschenk aan de volle vrouw was. U begrijpt uit mijn toon: controle alt DELETE.
Kort daarna sprak ik iemand die vrij snel zei "ik zou me niet voor je schamen hoor op straat". Omdat t werkelijk nooit in me op was gekomen dat ik iemand zou kunnen zijn om je voor te schamen vond ik t alles behalve geruststellend. Ik dacht alleen "maak me er ff lekker bewust van dat mensen zich wellicht voor me schamen"!

Ik snap t hele onderwerp in alle eerlijkheid ook niet. Ben ik zo naief? Heb ik mijn hoofd in t zand? Ik heb er nooit gedoe of gezeur over gehad.
(en ik ben echt niet lichtelijk mollig, ben 104 kg schoon aan de haak)
Als je helemaal de bibberaties krijgt van blonde haren kom je toch ook niet uit de kast?
Is het echt de maatschappij die er moeite mee heeft? Of zijn het de onzekere volle mensen en hun onzekere liefhebbers zelf die n opening geven om anderen commentaar te laten leveren?
Ik zou zeggen; graaf in je nare ervaringen, herinner je dat wat je achteraf had willen zeggen en oefen op n uithaal die altijd raak is als iemand weer denkt zich met je relatie te moeten bemoeien. Of, als je iets chiquer bent dan ik, reageer enkel met "ja dat kun je vinden" oid maar als t voor jou geen punt is, doet t er toch niet toe als t voor wie dan ook wel n punt is!

Renate
(Naatje35)

Rubensmoeder

Ik vind het jammer dat veel mannen die op volle vrouwen vallen dat niet durven zeggen, bang voor de reactie van hun omgeving.
Ooit had ik ook maat 40 maar 3 kinderen verder is er een paar maatjes bijgekomen.
Zelf ben ik donker en mollig, veel mannen willen me als by-side hebben en daar pass ik voor.
Ik voel me te goed om alleen een bedpartner te zijn voor een man.
Meestal zeg ik niet hoeveel ik weeg want ik denk, het gaat om mij als persoon niet om mijn gewicht.

Dica

Ikzelf werd scheef aangekeken door een mannelijke collega toen ik hem corrigeerde op zijn manier van het aanduiden van een vrouwlijke collega "Big..(naam).."
Ik attendeerde hem erop dat ik dit niet waardeerde.
Waarop hij begon rond te bezuinen dat ik GEK was.
Na een hele dag van vervelende opmerkingen naar mijn hoofd te hebben gekregen van meerdere personen kwam de dame in kwestie naar mij toe en vroeg of het waar was wat er gezegd werd en vroeg waarom ik het voor haar opnam.
Ik legde aan haar uit dat het mij kwetst als mensen zo over haar praten omdat ik haar mooi vond zoals zij was.
Dit deed haar in tranen uitbarsten.
Ze liet mij een foto zien van ong. 5 jaar eerder waarop ze breedlachend en SLANK stond.
Ze had blijkbaar haar rug gebroken en had daar haar rondingen aan te danken dit had zij nooit echt kunnen accepteren en ze was mij dankbaar dat ik haar wel kon accepteren zoals zij was.
Ik vond haar rondingen vrouwelijk en sexy en dat heb ik ook gezegd tegen die collega's.
En daar voelde ik me trots over.

Claud

ik ben het eens met 'justbreathe'......
ik zie het probleem niet....ik val gewoon waarop ik val.
mijn omgeving weet het ook gewoon, (jeez, lijkt wel of ik over een drugsverslaving praat, hahaha)
het is ook niet dat ik expliciet op volle vrouwen val, ik val gewoon op leuke vrouwen.

wel merk ik soms dat volle vrouwen soms wat argwanender zijn....alsof ik een of andere 'volle vrouwen fetish' zou hebben of het alleen voor de sex zou doen.

Evaatje

Er zijn mannen EN vrouwen, die klaarblijkelijk niet kunnen begrijpen dat er mannen zijn die op (hele) volle vrouwen vallen, want dan krijg ik soms als reactie," ohh, is hij een feeder???"
Of ze niet gewoon die voorkeur kunnen hebben ZONDER een feeder te zijn!

frenkie2804

ik ben er vooruit gekomen dat ik op vol val. Ik vind t alleen soms jammer dat sommige vrouwen hun eigen schoonheid niet ( willen ) zien. Vaak kleden zij zich met weide broeken of truien, terwijl dat helemaal niet nodig is. ik kijk ook liever naar een volle vrouw dan een slanke.

missnorris12

het woord feeder geeft me kriegels ..dat soort types mogen wegblijven vind ik
ik mag dan vol zijn geworden ..door een hoop ellende waardoor ik te snel en dus savonds te veel at ..maar goh moet er niet aan denken dat iemand me bewust blijft overvoeren ..en zal dit ook nooit toestaan .
en ik ken het de personen die of nog getrouwd zijn en ff willen proeven ..de nieuwsgierige jonge gasten .en ja de personen uit op verblijfsvergunning .en de niet serieuze mensen die enkel uit zijn op een 1 nighter ..

net als de meeste wil ik iemand die blij is met mij zoals ik dan blij en trots ben op hem ..een gespreks partner en iemand die ook eens voor je opkomt .plezier mee kan hebben .vertrouwen geeft openheid op elk niveau ..vertrouwen geven is vertrouwen krijgen ..ik zal never meer maatje nul krijgen en das prima ,en mn vorige partner was geweldig hield van me voor mij ..jammer dat hij niet met geld kon omgaan ..en alles op het spel heeft gezet hiervoor ..

ik zie er graag goed verzorgd uit ..en denk hoop mensen eentonig denken als iemand vermeld wat forser te zijn ..we zijn net als iedereen ,en geen idee of we kwa intimiteit meer open zijn ..maar schaamte nah ..

im me ..and it takes a real man to see the true me boyond the weight ..
mooi is iemand die zichzelf is ,niks te verbergen heeft en zichzelf kan geven