Rubensdating

Meer is mooi

Inloggen
Snel zoeken 
Uitgebreid zoeken »Bignews Health, love and beauty


Love

Vul je profiel in en win! 13-10-2013
Tot 31 december geven wij elke week 10x 1 maandabonnement weg!

Om kans te maken op deze leuke actie, moet je natuurlijk wel een goed ingevuld profiel hebben. Hieronder geven we je een aantal tips over hoe je een goed profiel kan maken.

Profielfoto

We willen minimaal 3 foto's op je profiel zien.

Daarvan is er 1 geschikt als hoofdfoto. Op deze foto sta je duidelijk met je gezicht en zonder zonnebril en anderen. Je hebt de foto ook niet met allemaal bloemetjes of tierelantijntjes versierd, nee het is gewoon een goede duidelijke blije foto van je mooie gezicht. De andere 2 foto's zijn van jou waar je bijvoorbeeld met vrienden op staat, of op vakantie bent.

Hoe maak je een goede profielfoto?

Dat is niet altijd zo eenvoudig. Wat belangrijk is, is dat je mooie glimlach te zien is. Foto' s waar je serieus op kijkt zijn niet aantrekkelijk. Foto's van je paspoort, zelf genomen foto's met je telefoon of camera waar je serieus op kijkt, kunnen voor anderen een reden zijn om niet verder te kijken. Probeer een foto te gebruiken die spontaan genomen is. Bijvoorbeeld op een feestje, op vakantie, ergens op een terrasje of tijdens een dagje weg.. Festival- en concertfoto's doen het ook vaak goed.

Laat zien dat je een persoon bent die het naar zijn zin heeft in het leven.

Foto's waar je zwoel op probeert te kijken geven geen realistisch beeld van wie jij bent. Zulke foto's geven de verkeerde verwachtingen. Tenzij je daar naar op zoek bent. Maar dan ben je bij Rubensdating wel aan het verkeerde adres.

Probeer een realistisch beeld van jezelf neer te zetten.

Vraag desnoods iemand uit je omgeving wat hij of zij nou een mooie foto van jou vindt. Ga je speciaal een foto maken? Zorg dan dat de sfeer niet gedwongen is! Ga lekker ergens op een terrasje of in een kroegje zitten, of in een park wandelen. Poseren tegen je tuinschuurtje aan is niet spontaan en komt gemaakt over. Een ander wil graag even in je leven loeren om een beeld van je te krijgen, zorg ook dat deze daartoe de kans krijgt.

Kortom, laat zien aan anderen dat jij van het leven geniet!

Profieltekst 10 Tips:

1. Lengte tekst

"Hoi ik ben Jan en ik kijk even rond, ik zeg altijd maar zo, carpe diem!" Dat is natuurlijk niet een tekst waar je toekomstige liefde warm van loopt. Ook teksten langer dan 1 A4’tje zijn overbodig. Probeer songteksten en gedichten kort te houden. Er moet immers wel wat te praten overblijven.

2. Vermijd clichés

"Pluk de dag, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, het leven is een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen" - alles wat je niet zelf hebt verzonnen, kun je beter niet gebruiken. Bedenk liever zelf een goede quote zodat iemand iets heeft om over na te denken.

3. Onderwerpen

Voordat je een tekst gaat schrijven, maak je een lijstje met onderwerpen. Hou je tekst bij niet meer dan drie onderwerpen. Bijvoorbeeld je hobby, misschien heb je een talent, vakanties, ga je graag dagjes weg en zo ja: waar ga je heen? Welke muziek ben je liefhebber van, of wat is belangrijk voor je? Probeer het niet teveel over je werk te hebben. Dit zorgt namelijk voor een zakelijk beeld. En dat wil je uiteraard vermijden want je bent niet aan het solliciteren maar aan het daten! Breid je onderwerpen een beetje uit. Hier staan wat voorbeelden.

" Ik ga graag zeilen op mijn boot". Dat is een heel leuk onderwerp! Maar breid het bijvoorbeeld uit naar " Ik ga op mijn vrije dagen graag zeilen op mijn zeilboot. Lekker met een wijntje erbij en als het weer het toelaat, zie ik ook graag de zon in de zee zakken." Laat iemand meegenieten van jouw passies.

4.Humor

Maak af en toe een grapje in je tekst! Iemand die jouw tekst leest en daar een glimlach van op zijn gezicht krijgt, zal jou beter onthouden dan iemand met een tekst met alleen serieuze onderwerpen. Bijvoorbeeld: "Houthakker zoekt bos hout."

5. Ziekte en Verdriet

Er zijn onderwerpen waar je beter privé over kan praten.. Zoals ziekte en verdriet. Je bent uiteraard vrij om hier gelijk over te beginnen maar vaak kunnen deze onderwerpen in een eerste indruk best afschrikken. In geval van een ernstige ziekte is het vaak moeilijk om het niet meteen te zeggen. Hou de volgende regel aan: als het in een eerste indruk in het echt ook niet gelijk te zien of te merken is, hoef je het ook niet groots te melden in je profieltekst.

Wanneer je een nieuwe liefde zoekt is dit altijd een blije gebeurtenis! Iedereen heeft een rugzakje.

6. Laat je ex thuis.

"Ik zoek een eerlijke man of vrouw en niet eentje die me na 2 jaar de deur wijst en inruilt voor een ander, dat heb ik namelijk al meegemaakt..

Soms zie je een tekst voorbijkomen als: “Als je op zoek bent naar iemand die je kunt veranderen, moet je maar een paar deuren verder kijken". Stel, je zou deze tekst lezen, dan brengt dat gelijk al een hoop eisen met zich mee! En uiteraard niet de gewenste liefde en glimlach waar je op gehoopt hebt. Probeer daarom je negatief behaalde resultaten uit het verleden zoveel mogelijk achterwege te laten in je tekst. Concentreer je op het positieve! Je zou bijvoorbeeld kunnen zeggen: "Ik ben op zoek naar een lieve monogame man of vrouw, die stevig in zijn schoenen staat. Het flierefluiten heb ik nu wel een beetje gezien. Jij ook?"

7. Update je tekst regelmatig.

Dat hoeft natuurlijk niet elke week maar eens in de 3-4 weken is het verstandig om je tekst veranderen maar ook je foto's te verversen. Zo komen ook andere mensen, die jouw profiel eerst misschien niet zo interessant vonden, eens een kijkje nemen.

8. Flirt!

Flirt in je tekst met je woorden. Laten we hier heel duidelijk in zijn, erotisch getinte teksten vallen hier niet onder. Flirten is iets anders dan plastisch verwoorden wat je aantrekkelijk vindt of wat je fantasieën zijn. Met flirten bedoelen we dat je iemand een beetje paait. En dat gaat altijd op een hele speelse wijze. Bijvoorbeeld voor vrouwen: "Mannen, ik ben een stevige tante qua uiterlijk maar ook innerlijk. Maar hoe ik in het echt ben? Er is maar een manier om daar achter te komen, ik hoop dat je mailt :P ... Misschien tot snel...x" Voor mannen: "Alsof ik in een snoepwinkeltje ben... Maar ik heb nog geen keuze gemaakt hoor! Ik wacht op het leukste snoepje. " Het is de bedoeling dat je iemand nieuwsgierig maakt! Dus dat iemand terug kan flirten.

9 Bedelen

"Ik ben geen lid dus stuur een credit mee". Daar ga je gelijk de fout al in. Want het komt armoedig over. Maar ook wekt het argwaan. Als je echt serieus bent, ga je niet bedelen. Dan zorg je dat je aandacht geeft. Daar is de gulle gever ook voor bedoeld. Om iemand anders op een leuke manier te verrassen! Gelukkig zijn de prijzen bij ons niet hoog! En als je goed je best hebt gedaan op je profiel, krijg je misschien ook wel een maand lidmaatschap gratis!

Ook teksten als "Foto op verzoek" vallen hier onder. Voor velen is het nog niet duidelijk maar Rubensdating is niet inzichtelijk voor niet ingelogde leden. Probeer het maar eens, log je uit en ga naar de homepage. Het enige wat openstaat is BIGnews. Fijn he? Dus foto op verzoek is niet nodig. Alle mensen op deze site zoeken naar hetzelfde. Of ze zijn vol of ze zoeken vol. En ons schamen, dat doen we hier zeker niet!

10. ZpelVouten

De grootste ergernis bestaat voor veel mensen uit spelfouten of straattaal in een tekst. "Eeej.. kben hier ff ant rondkijke.." is hier een voorbeeld van. Ga ervan uit dat iemand anders daar op kan afknappen en misschien wel de liefde van je leven! Zorg ervoor dat iedereen die jouw tekst kan lezen het ook snapt.

Hoe geef ik me op?

Heel eenvoudig! Geef hieronder aan dat je mee wilt doen! Dan gaan wij kijken of je profiel in aanmerking komt. Als er hier en daar nog wat bijgeschaafd moet worden geven we je in een privéberichtje nog wat tips.

Ook gaan we zelf elke vrijdag steekproefsgewijs door de profielen heen. Elke vrijdag voor 20.00 uur melden we hieronder de nieuwe winnaars van de week.

Heb jij zelf nog tips voor een goed ingevuld profiel? Laat het hieronder weten op een positieve manier.

Wil je graag een deskundig advies over je foto

of profiel? Je kan ons altijd mailen met vragen, we helpen je graag.
Winnaars week 3 (22 november)

mooivol
volleverrassing
erik69
suzan1
jessie79
ilse89
d1ck013
arjan83
erikba71
jakey

Winnaars van week 2

1 eva33
2 thisismy
3 marcel71
4 mar73
5 plan2
6 missSmartie
7 wenn7
8 kimati81
9 sculptor
10 niebie

Winnaars van week 1

1 rob
2 lotskebol
3 justice27
4 johnboyw
5 merijn
6 barry32
7 weetwatikwil2
8 aerial22
9 piek
10 blondjeee

Hartelijk gefeliciteerd! Jullie prijzen zijn inmiddels bijgeschreven. Blijf reageren hieronder want wie weet zit je er volgende keer bij!

Btw, ben je niet uitgekozen? Probeer dan nog eens door je profiel heen te gaan en deze wat uit te breiden.


Deel dit bignews item met andere:

Reacties

merijn

jaa ik wil graag mee doen!!!

Piek

Die koude winterdagen alleen...hmmm...liever niet...dus ik doe GRAAG mee!!

thisismy

Jaaa, ik wil heel graag mee doen! Leuke actie!!

Cooltinus

Ik wil graag meedoen.. groetjes Bertine

Weathergirl

Ik doe graag mee! Leuk idee, zeg. Dank je voor de mogelijkheid.

Hartelijke groet,

Danièlle (Weathergirl)

Aniger

Wat een leuke actie, ook goed die tips.
Top!

yvette411

Ja ik doe mee. Win ik dan is dat erg leuk.

Suzan1

Leuke actie! Ik doe graag mee!

akb

i'm in =D

Jessie79

Dat is nou eens een leuke actie, daar doe ik dan ook heel erg graag aan mee!!!

noor86n

Ik wil graag mee doen

blondjeee

Super leuke actie!! ik doe zeker mee :)

keiko86

Check!

jolien26

ik wil ook mee doen

kimati81

Ook ik doe graag mee!!

ganny

Natuurlijk doe ik mee!

wenn7

Leuk! ik wil wel meedoen! :)

Daisy46

Aardig!
Een cadeautje als je dit mag ontvangen!

barry32

ja ik wil graag meedoen

Weetwatikwil2

Leuk! Wedstrijd met tips vooraf! :-)
Ik wil wel meedoen!

Grtz

LittleBlueEyes

Ik wil ook graag meedingen ^_^

missSmartie

Ik wil graag meedoen :-D

Plan2

Ja leuk schrijf mij er ook maar bij

Mar73

Een goed begin van het weekend!
Ik ding graag mee ;-)

thisismy

Ik wil heel graag weer meedoen in de 2e ronde. Nog meer kans om een man te leren kennen die mij warm houdt tijdens de feestdagen en de rest van de winter.

blondjeee

Super leuk dat ik heb gewonnen!! Dank jullie wel!!

blondjeee

Super leuk dat ik heb gewonnen!! Dank jullie wel!!

Eva33

Zpelvouten?! Er staat er zelfs een in, in dit stukje! Foei. ;)
"Zorg ervoor dat iedereen die jouW tekst ..."
Dat is toch echt een bezittelijk voornaamwoord redactie...
Maar, nu 'on topic': ik doe graag mee. :)

................................................................................................................
Reactie redactie: Ferandert! :P

jolien26

ik wil mee doen

Grace79

Wat een leuk idee! Ik doe graag mee!

Maartje49

Ja, ik wil meedoen met mijn profiel.

Maartje49

Wat een leuke actie! Ik doe graag mee.

vlinder89

Ik wil graag mee doen!
Ben ook benieuwd of jullie nog handige tips voor me hebben...

Mar73

JEEEJ gewonnen! Helemaal top!
Nu nog die ene leuke man, maar nu langer de kans op hihi
Goed weekend

annevdd

Leuk leuk! Ik doe graag mee :)

Ilse89

Ik doe ook graag mee:)

Jax

In deze decembermaand doe ik ook leuk mee :-)

Plan2

Jaaaa ik wil ook nog wel een keer meedoen...

Leuke actie

annemieke1954

graag zou ik ook mee doen met de actie.