Rubensdating

Meer is mooi

Inloggen
Snel zoeken 
Uitgebreid zoeken »Bignews Health, love and beauty


Love

Hoera! De eerste Baby! 25-09-2013

Het is al even geleden maar toch zeker wel nieuws!
Onze oprichtster van Rubensdating Emmie Wolting en haar vriend Jesse Lawton hebben op 3 juni een zoontje gekregen genaamt Jop Lawton. Een supersnelle bevalling van 2,5 uur en daar was hij dan... Onze eerste telg..

" We gaan je de bevallingsverhalen besparen hoor! " zegt Emmie. " Laten we het liever over Jop hebben"
Jop is inmiddels alweer bijna 4 maanden en al druk bezig de wereld te verkennen.
" Had ik toch nooit verwacht, dat ik ooit zon lieve vriend zou krijgen via mijn eigen datingsite en dat we samen ook nog eens zo'n mooi kleintje zouden krijgen.. "


Het heeft inderdaad een hoop voeten in de aarde gehad, het liefdesleven van Emmie. Omdat ze haar hele leven al een voller meisje was dan de rest van haar klas, was het voor haar vaak heel duidelijk dat jongens niet zo'n interesse in haar hadden als in de slankere meisjes uit haar klas..
" Tot ik het op een gegeven moment zat was.. Ik was 16 jaar en ik had 25 kilo minder nodig om me 100 kilo meer te voelen"


Vanaf dat moment ging er een wereld voor haar open. Liefde en uiterlijk waren twee zaken die weinig met elkaar te maken hadden merkte ze.. Natuurlijk was er altijd wel sprake van uiterlijk, maar meer in de vorm van uitstraling.
En dat had Emmie wel! Die zogenaamde uitstraling! Bang was ze niet en ze raakte al snel aan de praat met een leuke vent " Ik had toch niks te verliezen!"


Maar al snel merkte ze dat het niet altijd even makkelijk was om een jongen te vinden die haar ook de moeite waard vond. Of ze vonden haar "wel leuk voor een paar dates" maar geen vaste relatie..
Het heeft haar tot haar 28e gekost om die ware te vinden.

En toen kwam Jesse..
         
 "Ik was al 2 jaar met hem aan het mailen en msn-en maar niks concreets. Ik woonde toen in Groningen en had net het licht gezien wat de plussize datingwereld betreft, en Jesse woonde ook nog es in Naarden dus ja.. Dat was niet even om de hoek. Plus! Heel belangrijk, ik vond zijn foto's die hij mij liet zien niet allemaal zo heel erg denderend.. Het was allemaal maar een beetje inspiratieloos.. Tot hij op een gegeven moment op mijn verzoek een foto plaatste en toen zag ik een heel andere jongen! Ik wist het meteen! Dit is em!"
Toen ging het allemaal in een sneltreinvaart.. Al heel snel werd de eerste date geplant, en de vonk sloeg gelijk over! " Soms heb je maar 1 date nodig om er zeker van te zijn dat het de ware is." Verteld Jesse.
" Emmie was wel een echte Groningse kunststudent met haar anti-kraak huis. Ze had ook nog es 2 katten en daar hield ik helemaal niet van maar ik zag in haar wat ik zelf miste in mijn vorige relaties. Zij is heel extravert, eerlijk en zorgelijk. En bovendien vind ik haar ook heel erg mooi! En inderdaad, ze heeft een hele mooie uitstraling."


Omdat Emmie Anti-kraak woonde, moest ze geregeld verhuizen. En zo ook rond de tijd dat ze elkaar 4 maanden kenden.
" Eigenlijk woonde ze al bijna bij mij maar ze kon Groningen nog niet zomaar loslaten." Zegt Jesse.
Al dat heen en weer gereis en een turbulent leven heeft haar toen tijdelijk de das om gedaan. Emmie kreeg na 4 maanden een burnout.
Heel het leven van Jesse en Emmie veranderde op slag " Ik wist gewoon niet wat me overkwam.. Ik wou het liefst een gat graven en daar in blijven tot het over was. "
Over ging het niet zomaar, het duurde maar liefst 3,5 jaar voor ze weer een beetje de oude was. " De oude wordt je nooit meer. Je wordt alleen een betere meer beheerste versie van jezelf. Ik denk wel dat ik zon burnout nodig heb gehad om te beseffen dat ik volwassen werd. Het heeft me geleerd verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen leven. Door die burnout ben ik echt van mezelf gaan houden en ben ik op mij zelf gaan bouwen. Ik ben hier echt sterker door geworden."


Voor Jesse waren deze jaren behoorlijk heftig " Je ziet een  vrouw die eerst heel vrolijk is en overal naartoe wil en met iedereen praat, ineens  in een bang vogeltje veranderen. Ze durfde nergens meer heen en te veel mensen en geluiden kon ze maar een half uur volhouden. Ze voelde zich heel vaak zo naar dat ik soms ook niet meer wist wat ik voor haar kon doen" Zegt hij " Maar ik heb altijd geloofd dat we hier sterker uit zouden komen! " Gelukkig hebben ze samen volgehouden en heeft het hen als relatie ook enorm gesterkt.
"Zonder Jesse had ik het nooit allemaal zo kunnen doen.. Jesse heeft me echt laten zien dat ik sterk genoeg ben om in mezelf te geloven. Iets als zwanger worden en een kind krijgen leek me zo moeilijk maar met Jesse aan m'n zij en het overwinnen van de burnout had ik er het volste vertrouwen in!"
Natuurlijk begreep Emmie dat het voor een vrouw met een bmi van 48 heel moeilijk was om gezond een kind ter wereld te zetten " Het leek me niet alleen ongezond voor Jop maar ook voor mezelf. En ik moest dat natuurlijk ook allemaal maar meeslepen!"
Emmie besloot dat ze eerst gezond wou worden en dat er dan ook genoeg ruimte was voor een baby.
"Ik ben enorm mijn best gaan doen om een gezonde volle vrouw te worden. Een slank lijf ambieer ik niet want ik vind dat zelf ook niet mooi maar ik wou wel graag 20 kilo kwijt zodat ik me ook wat makkelijker kon bewegen en niet zo snel moe zou zijn"
En dat is gelukt. "Emmie kreeg op een gegeven moment echt last van haar overgewicht maar dat kan ik me ook heel goed voorstellen als je bijna 140 kilo weegt. toen ze 120 kilo woog, zijn we naar ibiza op vakantie gegaan. En ja! Twee gelukkige gezonde mensen en een fijn warm romantisch land, dan gebeuren er natuurlijk ook romantische dingen!" Grapt Jesse.
" Toen bleek dat Emmie zwanger was van Jop voelde dat echt als de kers op de taart. Het was echt zoiets van, we hebben nu een nieuw leven! Een tweede leven."

Op vakantie op Ibiza was het raak! Een zorgeloze zwangerschap en overgewicht gingen hand in hand samen. Emmie voelde zich fantastisch! " Ik had geen last van de kwaaltjes waar ik andere zwangere vrouwen over hoorde. Het was 9 maanden vakantie voor mij !" En negen maanden later ligt er dan een klein ventje in een wiegje met een pieterpeuterig klein pakje aan.
Met hele kleine handjes en inderdaad... hij lijkt op hen alletwee.

Een prachtig ventje met donkere haartjes van zijn vader en een wipneusje van zijn moeder.
Wij van het Rubensdating-team wensen Emmie, Jesse en Jop alle goeds toe in hun tweede leven en we hopen dat er spoedig meer baby verhalen verteld kunnen worden! Misschien wel van jou?

Deel dit bignews item met andere:

Reacties

mrPurple

Bijzonder verhaal met een happy end, zo zouden alle verhalen moeten eindigen :) Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon

missmexico

Super leuk, gefeliciteerd en geniet :D

Anneke84

Heerlijk verhaal! Kanjers zijn jullie. Van harte gefeliciteerd!

steenbokje56

Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige zoon Jop, en veel geluk voor nu en later.

Cynn

Van harte! Wat een heerlijk verhaal met een prachtig einde!!! Heel veel geluk samen!

Cynn

Van harte! Wat een heerlijk verhaal met een prachtig einde!!! Heel veel geluk samen!

carola1965

Hallo,

Ik lees het verhaal nu net pas en hoop dat het allemaal nog zo is als hierboven beschreven word maar daar ga ik wel van uit want jullie zijn voor elkaar gemaakt volgens mij.
Heel veel geluk en gezondheid in jullie verdere leven en zo een verhaal als jullie geeft de mens weer hoop.