Rubensdating

Meer is mooi

Inloggen
Snel zoeken 
Uitgebreid zoeken »Bignews Health, love and beauty


Beauty

Edith Dohmen transformeert de fashion scene 15-04-2013

- because style has no size -

Vers van de pers en nog warm van het strijkijzer, hangt sinds vandaag 15 april de eerste exclusieve collectie van Edith Dohmen in haar webshop

Edith Dohmen , een sterke vrouw en net als haar collectie een zogenaamde "inbetweenie". Al 10 jaar een begrip als modestyliste en met haar populaire blog www.stylehasnosize.com komt deze dame sinds vandaag ook haar steentje bijdragen aan de inbetweenies: de vrouw met maat 42-48

Een eigen kledinglijn is voor haar een langgekoesterde droom. "Mijn allereerste collectie is speciaal bedoeld voor de vrouwen met een inbetween maat. Het is voor deze groep vaak of te klein of te groot. Daar komt nog bij dat de grotere maten vaak niet mee werken aan het figuur van een inbetweenie"

Eerlijk is eerlijk ! Wij zijn het hier behoorlijk mee eens.. We hebben al genoeg vormloze smakeloze kleding in de rekken hangen van menig grote maten winkel. En als een vrouw met maat 46-48 dan merkt dat een modieus merk niet verder gaat dan hoogstens maat 42 en de grote maten shop pas begint met maat 48 wat ontworpen is voor 50 en groter dan is het vaak voor deze groep teleurstellend.

"Met mijn collectie heb ik juist rekening gehouden met het figuur van deze groep vrouwen. Rondingen komen beter tot hun recht" Edith let daarbij niet alleen of het om de borsten of de heupen past maar ook dingen die in de kleinere maten vaak vergeten worden, de bovenarmen! Halleluja !

Ladylike, Simplicity & Rebel

Als we dan na lang wachten sinds vandaag een kijkje mogen nemen op de nieuwe site van Edith Dohmen, zien we een zeer verrassende vintage look. Geen overdreven tierelantijntjes maar een mix van high fashion en haar eigen modegevoel. Iets wat je inderdaad helemaal terugziet in haar eigen stijl en op haar blog.

Je kan er kiezen uit 3 lijnen: Ladylike, Simplicity en Rebel. Zeer goed over nagedacht want de stijlen zijn goed met elkaar te combineren. Met een kleine aanpassing heb je de hele dag een juiste look. Of je nu een zakelijk gesprek, een feestje, een dagje shoppen of een avondje daten hebt. Edith laat naar ons genoegen de tricot en stretch stoffen achterwege en richt zich op soepel vallende stofjes voor jurkjes en blouses en de wat dikkere gobelin en katoen voor de prachtige blazers. "Opvallende fournituren zoals knopen en ritsen vind ik enorm belangrijk om een outfit goed af te stijlen."

Wij zijn ook aangenaam verrast over de kwaliteit van deze collectie die naast zijn originaliteit ook een steentje bijdraagt aan de duurzaamheid van kleding. Je kan al een echte Edith Dohmen kopen vanaf € 99,- en is voor nu alleen nog exclusief te krijgen op www.edithdohmen.com.Deel dit bignews item met andere:

Reacties

TerrorJaap

Die jurk wil ik aan! Groetjes, Terror Jaap.