Rubensdating

Meer is mooi

Inloggen
Snel zoeken 
Uitgebreid zoeken »Bignews Health, love and beauty


Health

nieuwe site is onderweg 10-02-2020

Eindelijk kunnen we je een datum geven wanneer onze hele nieuwe webapp online komt! Want met engelen geduld hebben jullie moeten wachten op de komst en dan is het nu bijna zover...

We hebben 1,5 jaar gebouwd aan een prachtige nieuwe en functionele site waar iedereen hopelijk heel blij van gaat worden en natuurlijk gelukkig in de liefde.
Want het is wel afzien met deze site maar we hopen jullie snel te kunnen voorstellen aan rubensdating 2.0
Als we blijven varen op deze koers dan hopen we medio maart de nieuwe site de lucht in te sturen.

Daarbij gaan een aantal dingen veranderen:
Onze abonnementen zullen overzichtelijker worden!
Wat er nu gebeurd is dat er te veel verschillende abonnementen zijn en daardoor krijg je ook verschillende soorten bezoekers.
Er zijn leden met credits en met maand abonnementen.
Aan beide kleven voor en nadelen

Credits
Credits zijn voor veel van jullie heel fijn. Je kan zelf bepalen wanneer je een berichtje leest of verstuurd en je kan gulle gevers aan iemand versturen. Ontzettend handig! Je hebt ook een lange looptijd met je credits waardoor je heel doeltreffend te werk kan gaan.
Maar... de ander met credits denkt daar net zo over, Dus wat je krijgt is dat mensen veel minder actief worden en daardoor. Ook als iemand een abonnement heeft, is het nu vaak lang wachten voor iemand antwoord geeft want ja! De ander is minder actief en heeft minder haast.

Abonnement
Onbezorgd genieten van alle voordelen van contact leggen. Berichten bekijken wanneer je wilt, versturen wanneer je wilt en zoveel als je wilt!
Je kan alles eruit halen om contact te zoeken. Het nadeel is dat je voor een bepaalde tijd deze functies kan gebruiken en doordat andere leden met credits minder actief zijn, er minder snel reageren.

Een combinatie hebben we de afgelopen jaren op verschillende manieren getest maar het blijft lastig met credits.
Daarom hebben we besloten deze niet meer in ons pakket te houden. Wij begrijpen dat het voor veel van jullie een beetje omschakelen is. Maar we weten dat onze keuze voor de langere tijd meer succes zal opleveren om jou een goed contact met de ander te leggen.

We hebben uit een goed onderzoek namelijk kunnen zien dat leden actiever zijn met abonnement dan met credits. En dat is wat we allemaal graag willen! Reuring op de site!

Daarnaast zal er weer 1 op 1 chat mogelijk zijn en gaan de notificaties weer werken. Dat laatste betekend dat je meer berichten van ons ( of van je nieuwe liefde ) kan verwachten en gaan we je weer wakker schudden om actief te worden bij ons.

Ons doel met de nieuwe site is dat we weer het platform worden wat we waren. Dat we weer meer voor jullie kunnen betekenen in de liefde en in het uitdragen van de juiste vibe om jou te laten zijn wie je bent!Deel dit bignews item met andere:

Reacties

roze

vond de credits een mooi iets om contact te vinden , helaas staan er op de site teveel zonder foto, of maanden niet online . daar beter opletten is misschien ook iets ,abonnementen zijn vaak duur voor veel mensen


soeterb

Ik heb een IT-achtergrond. Als er behoefte aan is wil ik me aanmelden als tester voor de nieuwe site en functionaliteit,