Rubensdating

Meer is mooi

Inloggen
Snel zoeken 
Uitgebreid zoeken »Bignews Health, love and beauty


Health

Uitstel maar geen afstel 02-02-2018

Als je iets doet, moet je het ook goed doen en niet halfbakken. We hebben jullie teleurgesteld en dat weten we.. 15 december zouden we samen met het Rubens magazine de nieuwe website lanceren. Alleen ging het iets anders dan we gedacht hadden.

We waren al maanden bezig met de bouw van de nieuwe website. Het vinden van de juiste personen, de beste features en de mooiste templates. Om het allemaal zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen hadden we besloten om gebruik te maken van een bestaande software. Alles zat er op wat we nodig hadden en nog een paar leuke extra's.
Dus besloten we deze aan te schaffen. Onze designers en developers gingen met veel enthousiasme aan de slag. We gingen een nieuwe website bouwen! Eindelijk!


Maar, na een paar dagen kwamen er al vragen... Er misten toch belangrijke onderdelen in het systeem en die konden niet ingebouwd worden of met veel aanpassingen en tijd. Zoals ons Nederlandse betalingssysteem IDEAL kon niet worden toegevoegd, pagina's konden niet naar de zin van de ontwerper worden aangepast, gulle gever kon niet meer gebruikt worden, de layout zag er ronduit knullig uit en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Maar wat moesten we nu doen? We besloten om door te gaan want we hadden iets beloofd.. De dag van de lancering naderde en iedereen hield zijn adem in. Kwam het wel goed? Werd de site goed ontvangen? Wat zou iedereen ervan vinden?

We besloten de site in de nacht online te gooien en toen ging het mis...
De nieuwe site nam geen gegevens mee van de oude site! Alle foto's wachtwoorden, teksten, informatie van onze leden, zelfs abonnementen werden niet meegenomen. Wat je zag, was een datingsite met een zeer slechte toegankelijkheid en allemaal lege profielen.
Dit was een ramp! Wat moesten we nu doen? Leden stuurden ons berichten dat ze boos waren en teleurgesteld.

"Haal alles eraf! Zet de oude site er weer op!" Was het antwoord van Emmie.
En dat besloten we ook te doen. We hebben met opluchting de oude site er weer op gezet.

Maar, wat moesten we nu doen?
"Als we alle gegevens handmatig moeten invoeren, kost dat net zoveel dat als een hele site custom build te maken."
Verteld Younes de developer. "Het voordeel van een custom build is vele malen groter ook, Leden en admins zullen veel gemakkelijker toegang krijgen tot de site. En je onderscheid je ook met een eigen gebouwde site."

De huidige site van Rubensdating is ook custom build en dat werkt zo leuk, je kan alles aanpassen en bijstellen wat je maar wilt. Maar we hadden zoveel tijd, energie en ook geld in de al reeds gebouwde site zitten... Iedereen was de site meer dan zat en we moesten echt iets gauw neerzetten. Maar niet dit, dat kon echt niet...
"Als we dit doen, gaan we het goed doen. Geen halfbakken site met slechte features en gebreken, wij nemen geen genoegen met minder!"

We besloten opnieuw te beginnen.


En zo geschiede.. We hebben een plan, we hebben een ontwerp, we hebben alles klaar liggen en vandaag gaan we aan de slag!

Het spijt ons dat we je hebben teleurgesteld... En we begrijpen ook dat jullie graag een goed werkende site zouden willen maar weet dat we jullie niet in de steek laten! Vanaf vandaag wordt er enorm hard gewerkt om de site zo snel mogelijk online te zetten.

Weet, dat een site bouwen als Rubensdating niet over 1 nacht ijs gaat. We moeten hier zeker een half jaar voor uit trekken.
Maar! Intussen zullen we ook proberen om de huidige site aan te passen zodat deze voor jullie nog prettig werkt. We hopen dat jullie het nog even uithouden om de oude site en dat we snel met goed bericht bij je terug kunnen komen!Heb je vragen of wil je iets kwijt?
info@rubensdating.com kan je al je vragen, tips, suggesties maar ook frustraties kwijt. We horen natuurlijk ook graag een positieve feedback.

Tot zover de update !

Groet,
Het Rubensdating-team

Deel dit bignews item met andere:

Reacties

Malachai

Om te beginnen heel fijn dat jullie hierover communiceren en ook voor kwaliteit willen gaan. Daarnaast een heel wijs besluit om een goede website neer te willen zetten, want aan een halfbakken, nieuwe website heb je niets. Dat kost je klanten en dus ook omzet. Persoonlijk heb ik er begrip voor dat het wat langer gaat duren, aangezien deze website een database bevat en dat vereist nogal wat programmeerwerk. Misschien een tip om de leden en niet-leden van jullie website wat vaker tussendoor te informeren over de voortgang van de nieuwe website.