Rubensdating

Meer is mooi

Inloggen
Snel zoeken 
Uitgebreid zoeken »Bignews Health, love and beauty


Love

Date avond voor iedereen 10 november in Bussum 06-09-2018

Omdat we veel berichten kregen dat leden het jammer vonden dat we deze avond voor een speciale leeftijd deden, hebben we na overleg besloten de avond
VOOR IEDEREEN
te maken. Geen leeftijdsbeperking meer, gewoon iedereen bij elkaar.Lieve Singles,

Deze avond is voor alle leeftijden en voor iedereen die iets met volle mensen heeft.We hebben goed geluisterd naar jullie opmerkingen toen we een oproep plaatsten op Rubensdating en Rubens Magazine. Wat vinden jullie belangrijk als het om een date avond gaat.
We zijn op zoek gegaan en kwamen  uit bij het romantische Bijenhuisje in Bussum. Een knus plekje waar je ongestoord kan zijn zonder dat je het gevoel hebt dat iemand je hierin belemmerd. Voor velen van ons is het  een stap te groot om midden in een druk centrum een cafe of iets dergelijks binnen te stappen. Daarom hebben we voor deze eerste avond gekozen voor een plek met een  intieme sfeer.
Een heel sfeervolle locatie waar je niet in een hol gestopt wordt, of in een vies cafeetje achteraf maar op een bijzondere plek voor een bijzondere avond.

Een heel knus romantisch huisje waar de imkers honing slingeren en waar hun bijenkassen in de mooie tuin staan. In de winter is het er rustig en zijn de bijen in winterslaap...
Vanaf  20  uur heten we je van harte welkom om te komen borrelen en kletsen op onze avond in Bussum.
De imker zal ook aanwezig zijn, we gaan namelijk met hem op pad in het donker...

Heb je zelf een leuk idee?

We zoeken nog organisators welke tegen een leuke vergoeding zelf een event of avond op willen zetten.
Heb je interesse?
Mail dan naar info@rubensdating.com je idee!


Prijs

€35,50- inclusief drankjes en hapjes ( exclusief likeuren, cocktails en champagne)

Ben je member van Rubensdating? Dan krijg je van ons 1 maand lidmaatschap gratis bij je reservering.

Zo kan je alvast wat contacten leggen voor op de avond zelf.

Tijden

zaterdag 10 November 20.00 - 23.00 uur

Locatie

Bijen huisje bussum 
Huizerweg 49H
1401 GH Bussum
Op de avond zelf zullen we je door middel van borden naar de locatie toebrengen.
Er is genoeg parkeerplek in de omgeving! Openbaar vervoer is ook goed aanwezig. Kijk voor actuele reistijden op www.9292ov.nl

hoe reserveren?

Via deze betaallink kan je reserveren!

Als je betaald hebt, heb je gereserveerd. Je krijgt van ons binnen 48 uur een mail met daarin je persoonlijke uitnodiging. Deze staat op je eigen naam en kan alleen door jou gebruikt worden. Gaat er iemand met je mee? Deze zal dan zijn eigen reservering moeten doen.
Op de avond zelf is het niet mogelijk om zonder reservering de locatie te betreden. Enkel gasten met een persoonlijke uitnodiging kunnen deze avond bezoeken.


Ik zit niet bij Rubensdating.

Dat is geen probleem. We organiseren voor iedereen die vol is en hier een voorkeur voor heeft. Dus mocht je toch willen komen maar je bent niet bij ons ingeschreven? Reserveer dan ook via de link en stuur ons na betaling een mail op info@rubensdating.com met daarin je naam en de naam van je rekening. Wij zorgen dat je een uitnodiging toegestuurd krijgt.

Mag ik iemand meenemen?

Neem iemand mee! We hebben geen regels aangaande uiterlijk of maat, iedereen mag iemand meenemen om zich te sterken in de date avond. Het is alleen wel belangrijk dat je protegé meegaat en ook wil daten, hij of zij wel een voorkeur voor vol moet hebben of zelf vol is.
Kom met je vriend of vriendin ook al is hij of zij gebonden, de single one krijgt van ons een herkenning.
Let op! Iedereen die komt, moet reserveren via de link.


Ik ben met rolstoel/ heb een beperking.

De locatie is erg knus en kan daarom lastiger zijn om met rolstoel te bereiken. ook is er geen invaliden toilet. Wel zijn er gewone toiletten.  Verder zijn er op de avond genoeg stoelen die voor jou geschikt zijn.
Mocht je dit alles niet als belemmering ervaren dan ben je van harte welkom!

Ik vind de prijs wel erg hoog

De prijs is een geheel verzorgde avond waar ze zelf geen winst op maken. Het is inclusief alle extra's. Rubensdating levert geen half werk en we hebben erg ons best gedaan om deze avond bijzonder te maken. Je zult niks te kort komen.

Mocht je nog vragen hebben?

Je kan ze hieronder stellen dan geven we gelijk antwoord onderaan je post of,
laat het ons weten info@rubensdating.com

Tot 10 november!

Liefs
RubensdatingDeel dit bignews item met andere:

Reacties

   Nog geen reacties.